MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Islamiyet
>
Kur'an-ı Kerim
>
Ebced, Cifir nedir?
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Ebced, Cifir nedir?
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=el_feta;33555]:) ... el-insaf yahu . . . Bazen öyle meselelerle karşılaşıyosunuz ki,hakk elinizde bir de bu hakka ters müslüman kitleye bakıyorsunuz,hani şöyle inanamaz da tekrar tekrar bakar ya insan,aynı onun gibi ne yapacağınızı şaşırıyosunuz... cemaatsel kanalla abartılan,sürekli insanların önüne sürülen ve bence tefsir olmayıp meşhur şeyh sadi şirazi 'nin bostan ve gülistan ı gibi bir hikmetler kitabı olan risale-i nur var karşımda... ülkemde ciddi bir cemaat taassubuna ulaşmış - ki bunun sorumlusu asla said nursi değildir - insanlara risale-i nurlarda hz aliye atfedilen tuhaf şeylerin varlığını,ebced hesabını ya da tasavvuf sapıklıkları barındırdığını anlatmak inanın bazen çok güç oluyor... internetin ilim noktasında ne kadar samimi ve gerçekçi oalbilidği noktasında hala tereddütler yaşıyorum hem ciddi tereddütler... kısa zamanda çok şey anlatma kaygısında oluyorum hep ve bu cümlelerime de yansıyor hep... samimiyete de inanmıyorum pek,aranızda istisnalar varsa da genel anlamda böyle düşünüyorum... daha önce tartışmış olmamın verdiği,karşımdaki insanlarda oluşmuş ÖNRED de beni zorluyor,bunun müsebbinbi biraz ben olsam da... yazıyı o yüzden uzatamadım...Artık çekingenliğim mi üzerimde bilemiyorum yani şahsi ve iç sebebler... bilen arkadaşlar varsa yazsın,hoş zaten yazılmış da az çok... ne diyeyim ki...Allah razı olsun uyarınız için... haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır... Birine bir soru sorulur da kişi bildiği halde buna cevap vermezse kıyamet günü ağzına ateşteb bir gem vurulur..bu bir hadis meali... beni sohbete götürüp de ,sırf şu yukarda yazdığım iki şeyden doalyı az sohbet karıştırmadım,mahcub etmedim beni misafir edenleri... hasılı kelam ... fazla işi muhabbete çevirmeden,böyle bir hususun dinde yeri olmadığını tekrar söylüyoruz... selam ve dua ile...[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links