MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Yemek Tarifleri
>
Etli lahana sarmasi
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Etli lahana sarmasi
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=alptraum;32769][B]Malzemeler[/B] * beyaz lahana * 500 gram yağlı kıyma * 1 adet büyük soğan * 1 adet küçük domates * 1 Türk kahvaesi fincan pirinç * 3 yemek kaşığı domates salçası * maydanoz * nane * karabiber * tuz [B]Etli Lahana Sarması Hazırlanışı[/B] 1. Lahana yaprakları 10 dakika az tuzlu suda haşlanır. 2. Soğan, domates, maydanoz, salça, nane, karabiber, tuz robotta çekilir. 3. Hazırlanan malzeme, pirinç ve kıyma karıştırılır. 4. Tencerenin dibi lahana yaprakları ile kaplanır. 5. Lahana yaprakları 3-4 cm. genişliğinde uzunlamasına şeritler halinde kesilir. 6. Uzun şeridin bir ucuna çaprazlamasına iç malzemeden konulur. 7. Üçgen olacak şekilde malzemenin üzerine katlanır. 8. Üçgen formu korunarak muska şeklinde katlanılır. 9. Sarmalar düzgüce tencereye dizilir. 10. Pişirmeye başlamadan önce bir tabak ile sarmaların üzeri dağılmamaları için kapatılır. 11. Tabağın üzerine taşacak kadar su konulunup ağır ateşte pişirilir.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links