MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Düşünce Meclisi
>
Binlerce Müslüman Siyonist Konsolusluğu Kuşattı
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Binlerce Müslüman Siyonist Konsolusluğu Kuşattı
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=dionysoz;31093]buyrun burdan yakın.bu arkadaşta bizi islam düşmanı,islam kötüleyeni ilan etti.ben bişey demiyorum.taktir Allahın. oysa ben yazdığım yazıları tekrar okudum ve hiç birinde islam kötürüdür ülkeleri geri götürür tarzında bi ibare göremedim.yada ona çıkan bi ifade.neden herkez işine nasıl geliyorsa o şekilde anlıyor bende bunu anlayamıyorum.anlatmak istediğim şey ''eşşeğini Allahın adıyla yardımıyla sağlam kazığa bağla ondan sonra yine Allaha havale et'' ten ibaretti. hüseyin oktar beyefendi bi göster bakalım ben nerde oryantalist bir bakış açısıyla İslamı kötülemişim ve bizleri geri götürdüğünden bahsetmişim.müslüman ülkeler maalesef geri kalmıştır cümlesinden eğer böyle bir ifade çıkartıyorsan bunun günahı sanadır bana değil.ayıptır yazık size. ben müslüman ülkeler teknolojik açıdan bilimsel açılardan kendilerini geliştirmelidirler ve bu çalışmalarını nerde gerekiyorsa kullanmaları gerekmektedir diyorum.aksi halde bahsettiğiniz üzere emperyalist devletlerin oyuncağı olur çıkarlar.ve olmuşlardırda zaten.habire geçmişte şöyle yapmışız böyle yapmışız şöle projeler yapmışız falandı filan yazmışsınız.elbetteki islam tarihinde ilim irfan alanında çok önemli isimler var.e buda gayet normaldir.islam zamanında layıkiyle idrak edilmiş.olması gerektiği gibi yaşanmış.ama işte zamanla yanlış uygulamalar neticesinde,diğer milletler almış başını gitmiş sen yerli yerinde saymışsın işte.zaten bu şanlı geçmişimizde olmasa ne yapardık bilemiyorum.geçmişte öleydikte şimdi niye öle değiliz.neden yanıbaşımızdaki düşmanlarımız gittikçe güçlenirken biz olduğumuz yerde saymışız.neden o alçakların gizli oyunlarının farkına varmamışız.şimdi bana kalkıp efendim emperyalistlerin kurduğu bi orta doğu düzeni var.herşey onların amaçları doğrultusunda şekilleniyor demeyiniz.aklımız nerdeydi.dua ederen gökten tank tüfek roket gelmesinimi umut edelim.denizin ikiye yarılmasını,ağaçların köklerini sürüyerek hareket etmesini,ayın ikiye yarılmasınımı bekliyeceğiz şimdi onlar bizi katlederken,vatanlarımızı ellerini kollarını sallayrak işgal ederken,gözünün yaşına bakmadan çocuklarımızı öldürürken,veyahutta zahmet etmeyip kmlerce öteden tek bir tuşa basmakla 2 tonluk bombalarla evlerimizi başımıza yıkarken.geçen bombanın bi tanesi patlamamış ama yinede adamın evini başına yıkmayı başarmış.buda ufak çaplı bir mucizedir aslında.neyse. şunu anlamıyorsunuz Allah çalışkanları sever.Allah çaba sarfedenlerin yanındadır.sen o Allahın verdiği aklı elleri çalıştırmamışsın Allahın verdiği nimetleri yaşamını kolaytıracak seni koruyacak savunacak yönde kullanmamışsın hiç bişey yapmamışsın Allaha dua ediyorsun hele karşındaki düşmanda acımasıssa Allah seni nasıl korusun.şöle bi baktığımız zaman duruma gökten israil kadar bir taş düşmedikçe israilin tepesine,veyahutta son sistem teknolojisiyle attığı bombaları hedef sapıtıp gazzeyi teyet geçmedikçe,gazzenin üstünde görünmez bi savunma kalkanı oluşup hiç bi şekilde roket uçak helikopter tank tüfek geçirmedikçe ordaki insanlar ölmeye devam edicek.senin karşındaki düşmanınla (insan oluşun dışına) eşitleyen hiç bişey yok.adam gelmiş senin başını eziyor Allahın kuluymuşsun,insanmışsın,yaşama hakkın varmış umrunda deilsin.zulüm zulüm zulüm.hep zulüm hep zulüm.dünya seyirci olmuş bakıyor.devlet liderleri ateşkes olmalı demekten başka hiç bir şey yapmıyorlar.birleşmiş milletler konseyi hiç bir şey yapmıyor.dünyanın patronu amerika israili destekliyor.avrupa birliği israili haklı buluyor.kimse senin katledilmen, önemsemiyor kısacası. ha diyorsunki hüseyin oktar efendi.ölsekte biz zaten öte alem için çalışıyoruz nede olsa bu dünya fani.bu dünya gelip geçici.varsın gayri müslim devletler materyalist açıdan bizden üstün olsun.ne önemi var dimi biz çöl bedevisi gibi bile yaşasakta olur.varsınlar üstünlüklerini teknolojilerini bizim üstümüzde kullansınlar katletsinler bizi çoluğumuzu çocuğumuz kaltetsinler nede olsa biz müslümanlar öte alem için yaşıyoruz dimi.nasıl olsa eninde sonunda öleceğiz.ha şimdi ölmüşsün ha sonra.ha ecelinle ölmüşsün ha kafana inen bombayla dimi.o yüzden ölmemek için,çoculuğunu çocuğunu karını kızını korumak için bişey yapmasanda olur aslında.vatanını yaşadığın toprakalrı savunmak için hiç çalışmaya çabalamay gerekte yok zaten değilmi. ozaman israile lanet okumayacaksın,mitinglerde bağırmayacaksın ozaman.ozaman ölüme seve seve gidiceksin arkadaşım.seve atıcaksın bombalara kendini. güya faturayı islama kesmişiz ya.bak bak.beyefendiye bak sen.güya ben batı özentisi kahrolası oryantalist bi ahmakım.bak sen.güya ben batıya özeniyorum.batı gibi olmalıyız diyorum.islamı terketmeliyiz diyorum.materyalist olmalıyız diyorum.şu yaşanan vahşetlerin faturası bunlardır diyorum ben güya.üstüne tabi saygı değer emperyalist siyonist devletlerimin acımasızlıkta sınır tanımayan orantısız güç kullanma tutumunuda ekledikmi oh oldumu sana soykırım.oldumu sana vahşet katliam.oh mis dimi.herşey istediğim gibi oldu. aynı şey tibetin başınada gelmişti.bildiğiniz üzere tibet budist ve tamamen kendi içine kapanık bi halde kendi dinlerinin gereklerini yerine getirerek tamamen dış dünyadan arı bi şekilde yaşamaktaydılar.tamamen demilitarist bi biçimde.çünkü inançları gereği savaşa silaha savaşmaya gerek duymuyolar.ama çin hükümeti onlar gibi düşünmüyordu ve tibeti işgal etti bir sürü budist rahip halk katledildi.yani sen istediğin kadar savaş silaha silahlanmaya inanma.barışa kardeşliğe inan.yurtta sulh cihanda sulh de istediğin kadar.açgözlü birileri gelir biner senin tepene. ve nekadarda çıplaksındır o bombalar silahlar tanklar tüfekler roketler uçaklar karışısında.o ölüm makinaları çıkıp geldiğinde Allahtan başka hiçkimsen yoktur sığınacak.ve işte artık dua etmekten başkada hiç bir şey gelmez elinden.çünkü artık çok geçtir. dua edelimde kardeşlerimizin acıları mümkün olduğu kadar az olsun.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links