MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Diğer Konular
>
Konu Dışı
>
Giordano Bruno
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Giordano Bruno
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=mustafamehmet;30838]aleyküm selam kardeş orda anlatılmak istenen bakarsan sevinirim. şimdi senin okadar sey yazmıssın coğu alaksız. şimdi teker cevap vericem, sen ondan sonra benim kilere,sonra burda başkaları benim diğer yazdıklarıma cevap vericek en başta yazdığım sözle alakasız yerlere gidicez. ikincisi müslümanım diyenleri anlamakda zorlanma kendi müslümanlığına bak. mahşer meydanında kimin ne olduğunu allah cc kararını verir. o senin işin değil. anlatılmak istenen de, dini kullanıp insanları dini dugularını istismar edip,baskı altında kendilerine göre kontrol edenleri anlatıyor... burdan yok allah kullanılablirmi falan filan sacma sapan bir yere cekme. burda allahı kullanmayı bir insanı kullanmak gibi anlatılmıyo... evet ben düzelttim orda tanrı kelimesini. bu lafı bir yabancı demiştir. ve allahın tanrı diye bi ismi yoktur. ama orda ima edilen allah cc dür ama sen tabi bir yere cekip konuyu saptırmak icin yok burda tanrı kelimesi değiştirmek yakışmıyo filan diyosun. tanrı yazsam bu seferde allahın böyle bi simi yoktur diye başkalrı atlıyıcak. ama önemli olan anlatılmak istenilen o değil, cünkü bu ülkede deniz fenerleri, yimpas holdingler, ihlas holdingler gibi sirketler müslümanlık altında müslüman inasanların dini yönlerine bağlılıklarını kulanıp güvenlerini kazanıp paralarını alıp onları dolandırmıştır. almanyada yeşil sermaye mağdurları başbakan erdoğana dertlerini anlatıyo ve şu lafla karşılasıyolar “Parayı bana mı verdiniz?” işsde bunun gibi insanlar 16. yüzyıldada avrupada vardı ve bu adam ozaman bu lafı demiştir. tabi bunları söylediğimiz zaman biz dinsiz oluyoruz ,atatürkü sevdimiz zaman biz dinsiz oluyoruz, ama bunlara sizi inandıranlar, türkiyenin güçlü olmasını, mülümanlığın yayılmasını engellemek icin güya dini iyibilen insanları yaratıp tarikatlerin başları yapıyolar ve sizleri örgütlüyolar. müslümanlığı gerilik gibi düşündürüyolar tüm dünyaya. müsülümanlığı dünyada terörle bir gibi gösteriyolar. biz daha dini kuranı kerimden değil, kendini yüce bi insan gibi gösterip islamiyeti hurafelere boğanlardan öğrenelim, aynı orta çağ avrupasında olduğu gibi ozamanda avrupa amerika israillin istediğini olmus olsun yasar nuri öztürkün kitabında acıklamıstır. ve kurandada yazılmıstır. -’Allah ile Aldatma’ ifadesinin Kur’ani bağlamı: İfadenin Arapça aslı şöyle: ‘Vela yağurrannekum billahi’l ğarur’ (Kur’an,31/33, 35/5, 57/14) Türkçesi, ‘Aldatıcı sizi Allah ile aldatmasın’ Taberi’ye göre ‘ğarur ( aldatıcı) bu son yazılana dikat et ve okuyup anlamya calıs ve günümüzle bağlantı kur.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links