1 den 20´e kadar. Toplam 60 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : Dr.saglik
Hapla değil diyet ve egzersizle zayıflayın Mucizevi olarak tanıtılan zayıflama haplarının vücuda büyük zarar verdiğini belirten uzmanlar, kişiye özel diyet ve egzersize vurgu yapıyor. ...
´Arı´ yerine ´ayı´ diyorsa dikkat! 'R'leri söyleyemeyen çocuğun konuşması anne-babaların kulağına sevimli gelse de uzmanlara göre, alışkanlığa ve konuşma bozukluğuna dönüşmemesi için duruma...
Kadınlar Fakıbaba´dan yüzme havuzu istedi Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba kentteki 32 kadın sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldi. Fakıbaba,...
Yoğurt diyeti ile tüm kilolar gitsin! Çalışan kadınların en büyük şikayetlerinden biri, şartlarının diyetlerde tarif edilen yiyecekleri hazırlamaya ve yemeye uygun olmayışı. Yataktan kalkar...
9 dakikada 35´ten fazla elbiseyi ütülüyor İngiltere'de kadınları ütü derdinden kurtaracak buluş! 9 dakikada 35'ten fazla elbiseyi kâğıt gibi yapan buhar makinesiyle, yılda 160 saatlik zaman...
Kadın-Erkek İlişkilerinde Nikâhın Önemi Nikâh konusunun dindeki yerini anlamak, beşerî davranışların kaynağını kavramakla mümkündür. Prof. Dr. Saim Öğüt'ün makalesi ...
Regl sancıları için magnezyum Bayanlarda adet sancıları ve adet öncesi gerginlik ile hamilelik sırasında görülen bacak krampları için magnezyum tavsiye edildi. Özel Bahar Hastanesi...
Kırışıklığın en önemli nedeni D vitamini açısından önemli bir kaynak olan güneş ışığı, yaşlanmanın ve kırışıklıkların en büyük sebeplerinden biri. Mümkün oldukça güneşten korunmak...
Ünlü spiker yaşadıklarını itiraf etti Hiç beklemediği anda hamile kalan, zorlu hamileliğin ardından bebeğindeki rahatsızlıkları öğrenen ünlü spiker Özge Uzun, sergilediği güçlü anne profiliyle...
Bu iki formülü uygulayın ve zayıflayın Bağışıklık sisteminiz ve vücut direnciniz düştükten sonra kilo vermeniz bir şey değiştirmiyor! Sağlıklı bir diyette besinlerin vücudun...
Elma diyeti ile zayıflıyoruz Yazı incecik bir bedenle karşılamaya ne dersiniz? Elma yiyerek zayıflıyoruz! 3 elma diyeti bir grup eğitimi uzmanı diyetisyen olan Tammi Flynn...
Bebeğinize bunu sakın yapmayın! Dr. Orhan Sevinç Cura, yemeği reddetme davranışının özellikle 2 yaşlarında görüldüğünün de altını çiziyor. Televizyondaki reklam ve müzik yardımıyla...
Tarz sahibi mutfaklar için öneriler Yaşam alanlarının kalbi gibidir mutfaklar. Hayatımızda önemli bir yere sahip olan bu özel mekanları doğru kullanmanın ve küçük dekorasyon hileleriyle mutfak...
Saç boyalarına dikkat! Saç boyatmak kadınlar için vazgeçilmez bir uygulamadır. Fakat uzmanlar kadınları bu konuda dikkatli olmaları konusunda uyardı… Geçmişten beri kadınların saç...
Şal deseni bu yıla damgasını vuracak! Asırlık motif şal deseni geri dönüyor; hem de bu yıla damgasını vurarak! Bu yıl moda şovlarında ünlü markaların defilelerinde de öne çıkan şal...
Kadınlara topuklu ayakkabı uyarısı İstanbul Üniversitesi (İÜ) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahir Ögüt, ayak sağlığı için kadınların...
Şiddet gören kadına Bakanlık ev kiralayacak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, kadın sığınma evleriyle ilgili devrim niteliğinde değişiklikler içeren yönetmelik taslağı hazırladı. ...
Gece neden acıkıyorum Gece yemek yemek zararlımı 'Akşam saatlerinden itibaren inanılmaz acıkıyorum. Kendimi tanıyamıyorum, sabah hep pişmanlıkla uyanıyorum' diyorsanız yalnız değilsiniz. Bunun...
e- maile ölçü alıp kargo ile elbise yolluyor Modacı Bala Sarı; 'Özgün tasarıma sahip modacı sayısı beş parmağı geçmiyor' diyor ve 12 yıllık tecrübesi ışığında mesleğinin inceliklerine dikkat...
Bebeklere çay, gazoz ve çikolata vermeyin Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, katı gıda ile beslenmeye başlayan bebeklere çay, gazoz ve çikolata verilmemesi gerektiğini açıkladı. Uzmanlar,...