MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Hepsinden Karışık
>
Firinda Uskumru
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Firinda Uskumru
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=alptraum;28232][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Malzemeler:[/FONT] [LIST] [*][FONT=Arial]1 kilo İçi temizlenmiş Uskumru[/FONT] [*][FONT=Arial]1 adet büyük kuru soğan[/FONT] [*][FONT=Arial]1 adet limon[/FONT] [*][FONT=Arial]yarım çay kaşığı karabiber(varsa 6-8 adet tane karabiber)[/FONT] [*][FONT=Arial]tuz[/FONT] [*][FONT=Arial]yarım su bardağı su[/FONT] [*][FONT=Arial]yarım tatlı kaşığı salça[/FONT] [*][FONT=Arial]3 diş sarımsak[/FONT] [*][FONT=Arial]1 çorba kaşığı tereyağ yada margarin( tercih etmezseniz: zeytin yağı biraz kullanabilirsiniz.)[/FONT] [*][FONT=Arial]Varsa 3-4 defne yaprağı[/FONT] [/LIST] [FONT=Arial]Yapılışı:[/FONT] [LIST=1] [*][FONT=Arial]Balıkları yıkayıp, süzüldükten sonra içlerini biraz tuzlayın.[/FONT] [*][FONT=Arial]Tepsiye dizin. Balıkların üzerine 3-4 çizik atın. [/FONT] [*][FONT=Arial]Soğanları ince halkalar şeklinde doğrayın ve balıkların üzerine dizin.[/FONT] [*][FONT=Arial]Limonu da yuvarlak dilimler halinde doğradıktan sonra balıkların üzerine dizin. Üzerine tuz ve karabiber dökün. [/FONT] [*][FONT=Arial]Sarımsakları ikiye bölüp tepsiye serpiştirin. (ben balıkların içine koydum)[/FONT] [*][FONT=Arial]Balıkların üzerine ufak parçacıklar halinde tereyağını yerleştirin.[/FONT] [*][FONT=Arial]Salçayı suda eritin. Bu karışımı balıkların üzerine dökün.[/FONT] [*][FONT=Arial]Tepsiyi hava almayacak şekilde alüminyum folyo ile kapatın.[/FONT] [*][FONT=Arial]Önceden ısıtılmış 200 derece fırında önce 4045 dakika, sonrada folyoyu üzerinden alarak 15 dakika kadar daha fırınlayın. Böylece pişmiş olan balıkların üzerlerininde biraz kızarmasını sağlarsınız.[/FONT] [/LIST] [FONT=Arial]Afiyet Olsun.[/FONT] [URL="http://yemekgunlugum.blogs.com/photos/uncategorized/2008/04/09/frndauskumru2.jpg"][IMG]http://yemekgunlugum.blogs.com/yemek_gunlugum/images/2008/04/09/frndauskumru2.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links