MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Diğer Konular
>
Konu Dışı
>
şu kadını bir dinler misiniz
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
şu kadını bir dinler misiniz
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=alptraum;28079]Evet biliyorum chat odalari olaylarini heleki islam catisi altinda islami evlilik siteleri v.s. Bende hicbirsekilde tasdiklemiyorum bu gibi seyleri ve hos degil ama arkadaslar sizlere sunu söyleyim kimse alinmasin. Ülkemin insanlari cok terbiyesiz ve ahlaksiz. Yüzde 99 u müslüman olan bir ülkede yasiyoruz ve yüzü geckin sapik derecede siteleri reklamlar boyutunda engelledim digerleride chat siteleri felan arkadaslik siteleri ve bu demek oluyor ki 150 yi geckin site su anda reklaminin gözükmesi yasak ve buna ragmen hala var ise Allah rizasi icin bana özel mesaj ile linki verin ve bende engelleyeyim. Lakin terbiyesiz dememdeki neden ben tüm reklamlari yabanci görüyorum nerdeyse bu da avrupada oldugumdan ve en fazla 3 tane uygunsuz reklam engellemisimdir cünkü bunlarin böyle bizdekiler gibi terbiyesiz reklamlari yok ve bunlar müslüman degil ve dinede cok inanmiyorlar ama gel görki yok iste bunlarda bu kadar sapiklik. Bugün o reklamlardan gelen gelir olmasaydi bugün ben bu serveri alamazdim ya da muhakemetube olmazdi ya da fotograf galerisi ve belli bir zaman egcince sitede olmazdi. Ama sizlerden engellenmesi gereken reklam siteleri linki almayinca hersey yolunda gidiyor saniyorum. Allah rizasi icin bu da bir hizmettir uyarin hemen engelleyeyim. Bu arada internet neden kötü aciklayayim. Cünkü reel hayatta kurallar var ve bu kurallara uymak zorundadir bir insan. Küfür etmenin yasak olmasi gibi, ciplaklik gibi v.s. bu maddeler cogalir. Bu kuralsizlik özgürlügünü insan eline aldiginda beceremiyor lakin rivayetlerde dahi buyurulurki insan cennettede alime ihtiyacen soracaktir edecektir. Insan istemesini dahi bilemeyecektir. Bugünkü durumda ortada. Normal bir hayat gibi düsünün interneti normal hayattan cikarmak isteyenlerin niyetlerini ben halis görmüyorum ve bu görüs bizatihi yanlistir. Internet kümesel olarak hayatimizin icindedir ve hayat gibi biz yönetiriz. Bu da bir sinavdir en nihayetinde. En son dedigin cümle teknoloji hakkinda. Sana göre teknoloji ne el feta üstadim?[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links