1 den 11´e kadar. Toplam 11 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : kargir
Şimdi sanki sonradan böyle olanlar hep sapkın sapık gibi düşünülüyor.Peki sapık insanların erkek ve kız çocuklarına tecavüz etmesi sonucu bu çocukların cinsiyetlerinden nefret etmelerine ne...
Tıbbi müdahaleler sanki çok ucuzmuş gibi konuşuyorsunuz.Ayrıca belki bir nebze değişirim ama ben tam bir kadın olabilir miyim? Mesela çocuk doğuramam.
Ultrasonla anlaşıldı yani rahmim varmış.Makale de paylaşıcam.
Siz bana bunları madde madde sormuşsunuz ama ben şu şekilde açıklayayım.Ergenlik çağına kadar farklıydım birşeyler farklıydı ama adını koyamıyorduk.Ergenlik çağına girince bende bir değişme...
Ben üçüncü tür bir varlık değilim.Bendeki bir özür.Çocuklar beni görünce ağlıyorlar,neden böyle,neden böyle diye soruyorlar.Ben de bilmiyorum neden böyle:) Yalnız ben sapkın değilim,Allah'a itikadım...
Teşekkür ederim arkadaşım.Benimkisi bir bakıma içimi dökmeydi aynı zamanda.
Benim gibiler için nasıl kuruluşlar var? Toplumda sadece bu kimliğimle varolmak istemiyorum ya da eşcinsel olduğu bilinen herkesin yaşam tarzının sadece bedenini pazarlayan insanlarmış gibi...
Hayır,bir kadın gibiyim.Sakalım,bıyığım çıkmaz,sesim incedir,belim incedir vs. Çok duygusalım ağlarım çok bir kadın da çok...
Seviyorum yazacaktım yazılarım bile benim gibi ters olmuş.
Pembe kimlik kartına sahip olması gerekirken ters köşe bir kararla mavi kimlik kartına sahip aranızda dolaşan binlerce insandan birisiyim.
Evet doğru okudunuz ben bir eşcinselim.Hemcinslerimi seviyorum.Hadi sizi tanımıyorum,beni tanımıyorsunuz.Maskesiz bana haykırın.