MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Yabancı Dil Egitimi
>
Übersetzte Textbausteine-Kısa metin çevirileri
>
Sevgi sözcükleri, sevgiyi özlemi ifade :)
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Sevgi sözcükleri, sevgiyi özlemi ifade :)
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=yabanGülü;24449][B]Der Valentinstag - sevgililer günü[/B] Almanca Sevgililer gününe özel sevgi sözleri, sevgiyi ve özlemi ifade etmek, deyimler - der Valentinstag / sevgililer günü - Die Liebe / sevda, sevgi, ask - Meine Liebe / askim, sevgilim - Die grosse Liebe / kara sevda - Ich liebe dich / Seni seviyorum - Ich liebe dich Schatz / Seni seviyorum askim. - Liebe meines leben / hayatimin aski - in den sehnsüchten nach dir , vergehen die Tage sehr schwer. / sana olan hasretten, günler cok zor geciyor. - Du bist wunderbar für mich / Benim icin mükemelsin - Mein schatz / Askim ,hazinem - Ich habe dich vermisst. / Seni Özledim - halt mich fest / BANA SIKI SARIL. - zu mir oder zu dir ist sehr schwer? / bana mı, sana mı, cok zor ? - Küss mich / öp beni - Gibt mir dein Hand. / Elini bana ver. - Du bist mein alles / Sen benim herseyimsin. - ich kann nicht ohne dich / sensiz olamam - Herzschmerz / kalpacisi - Lass mich nicht allein / beni yanliz birakma - Ich fühle mich besser mit dir / Seninle kendimi daha iyi hissediyorum [B]- liebesworte / sevgi sözleri[/B] - Ein Tag ohne Dich ist wie ein Tag ohne Licht für mich. Schatz. / Sensiz bir gün isiksiz bir gün gibi benim icin. Askim. - Ich lass dich niemals los / seni asla birakmam. - Ohne dich fehlt etwas / sensiz birsey eksik(yanlis) - Ich brauche dich / Sana ihtiyacim var. - ich bin verrückt nach dir. / Sana deli oluyorum. - Darf ich dich küssen / seni öpebilirmiyim. :brush::brush::brush: :hoho::hoho::hoho::hoho: :rica::rica::rica::rica::rica::rica::rica::rica:[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links