MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
gaLnış/cırgındış((enn sewdiğimiz yemek):)
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
gaLnış/cırgındış((enn sewdiğimiz yemek):)
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Human Verification
[QUOTE=chechengirl;23691][img]http://www.muhakeme.net/forum/forumresimleri/2008/10/eenlerinennmehuryemeignvx5-1.jpg[/img] [B]çeçenlerin en meşhur yemeği etli galnış[/B] 1 kg Piyale Un - sıvıyag - tavuk veya etsuyu - tuz - 1 tüm tavuk yada kirmizi et 1- unu ılık tavuk su ile yoğrulur, elle küçük parçalara ayrılır. Avuç içinden parmakla şekil verilip yassıtılır. 2- Et suyunda pişirilir. 3- Sarımsak tuzla dövülür. Et suyunun yağından alınıp, hamur suyu ile eklenerek sosu hazırlanır. 4- Parça et ve hazırlanan sosla servis yapılır. *Püf Noktaları : a) Hamuru ılık suyla yoğurun b) Hamuru eleyin ve hamur kulak meme kıvamında olmalı derler, bunu yapmayın, cünkü ici oyulması çok zor gelir size. bu yüzden yumuşak bir hamur yoğurun ve ilk zamanda size cıvık gelse bile yoğurmaya devam edin. yoğurdukca kıvamı düzelir. c) Tavuğun piştiğı tencerede...üste çıkan yağları kepceyle alınmalı. bunu sosuna eklenir ve bir kısmı da hamuru yoğurmak icin kullanılır, coğu çeçen kadınları bunu yapmadığı icin, genelde sert bir hamur elde ederler, fakat bu işlem yapılırsa yumuşak ve miğdeye oturmayan gılnışlar elde edersiniz. d) Tavuk kullanıcaksanız...bu secim size kalmış. dilediğinizde Tavuk yada Et le yapabilirsiniz ama genelde ev halkı icin tavukla yapılır ve özel misafirler icinde cüzdanız da müsaitse kırmızı etle yapılır. Tavuk pişirmeye karar verdiyseniz, öyleyse Tavuğu 1 cm üzeri gececek şekilde suyla pişirin. Daha lezzetli olucaktır. e) Tavukları bıcak yardımıyla parcalayın kücük parcalara. Daha hızlı pişer. [I]wesseLam[/I][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links