Bahçeli'den başörtüsüne açık çek   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-11-2010 (08:36)   Son Mesaj: 10-11-2010 (08:36)    Cevap: 0    Gösterim: 650  

    10-11-2010

    Bahçeli'den başörtüsüne açık çek

    Bahçeli'den başörtüsüne açık çek


    Başörtüsü sorununun çözümü için daha önce AK Parti ile ittifak yapan MHP, CHP'nin bu işe soyunmasından sonra da destek vereceğini açıkladı. Bahçeli, çözüm için "açık çek" verirken iktidar ve muhalefete çağrıda bulundu.

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırşehir'ın Kaman ilçesinde düzenlenen 19. Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'nde yaptığı konuşmada başörtüsü sorunu konusunda AKP ve CHP'ye çağrı yaparak "Getirin Meclis'e, her türlü desteği verelim" dedi.Hükümetin suni gündemler yaratarak seçim yatırımı yaptığını ileri süren Devlet Bahçeli, başörtüsü tartışmalarının da yeniden bu anlayışla gündeme getirildiğini belirterek şunları söyledi:

    "CHP seçimlerde 'başörtüsü sorununu biz çözeriz' dedi. Şimdi AKP ile CHP 'başörtüsünü siz çözersiniz, biz çözeriz' diye birbiriyle tartışıyor. Bu sorunun çözüm yeri Meclistir. Başörtüsü konusunda çözüm getirirseniz 70 milletvekilimizle gereken desteği vereceğiz. Getirsinler başörtüsü konusunu, her türlü desteği verelim. Türkiye'yi bir toplumsal sıkıntıdan kurtaralım. AKP, bu konuyu seçime kadar uzatıp istismar ettirmek istiyor."




    Bahçeli'den başörtüsüne açık çek Yorumları