MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Siirler
>
Toprak Gibi Olmalısın
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Toprak Gibi Olmalısın
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=beyza;13820][CENTER][CENTER][CENTER][COLOR="DarkRed"][B]Toprak gibi olmalısın Ezildikçe sertleşmelisin Seni ezenler sana muhtaç olmalı Hayatı sende bulmalı Ölümü sende yaşamalı Toprak gibi olmalısın… Saflığı simgeleyen kar taneleri Üzerine düştüğünde Kardelenlere can veren Mutluluk kefenin olmalı Toprak gibi olmalısın… Üzerinde dağların var olmalı Depremlerle sarsılmayan Kışın ayazında Yazın sıcağında Sığınak olan Her mevsim başı dumanlı Ama hiç eğilmeyen dağların Toprak gibi olmalısın… Nisan yağmurlarını beklemelisin Muhammedi tohumları yeşertmek için Bağrından rengarenk çiçekler açılmalı Zemheri ardından baharı müjdeleyen Meyveler veren ağaçlar yeşertmelisin Solgun yüzlere tebessüm olmalı Ham iken pişen piştikçe yanan meyveler Yokluğunda varlığını bulmalı Umuda kanat çırpan göçmen kuşlara Yolu olan Yesriplerin olmalı Sana düşen tohumları tuba yapmalısın Gölgesine yurtları işgal edilmiş garipler sığınmalı Zalimlerin gelişmiş füzelerine karşı Yüreğinden zemzemler fışkırmalı Allah dostlarının çatlamış dudaklarına derman olmalı İbrahimlere ilham İsmaillere can Hacerlere canan olmalı Yezidlerin zulmüne başkaldıran laleler yetiştirmelisin Aşkı uğruna can veren yiğitleri maşukuyla sen buluşturmalısın Dedim ya işte toprak gibi olmalısın… Ve haykırmalısın !!! Ey İslam ümmetinin mustazaf halkları Sizlere zulmedenler benimle buluşacaklar Zalimlerden intikamınızı ben alacağım demelisin Ve siz …. Ey ezilmiş coğrafyanın gözü yaşlı mazlumları Özgürlük kuşunun kanadını size ben takacağım Sımsıcak iklimlere uçacaksınız İbrahim’i Musa’sı Muhammedi olan iklimlere Kanat çırpacaksınız Bir daha dönmemecesine ... Yasin Yayla [/B][/COLOR][/CENTER][/CENTER][/CENTER][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links