MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Siirler
>
Haniflik Güzeldir! Güzel Yaşayalim!
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Haniflik Güzeldir! Güzel Yaşayalim!
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=Metin mete;12887][I][B][CENTER][SIZE="4"][COLOR="Red"]Yıllardır karanlıkta kalmıştık, Kur’ana saygı diye duvara asardık, ALLAH bize böyle mi emretti ey insanlar, Artık kur’anlarımızı açalım rabbimizin emrine uyalım, Saygı ALLAH’ın emrini yaşamaktır, Gönderilen peygamberlerine inanmaktır, Dinde HANİFLİK çok güzeldir. Gözlerim kör olmuştu sanki, Aklım daralmış kulaklarım kapanmıştı, Dünyada baki mi kalacaktık, Gafletten uyan ey insan artık yeter, Şeytanın pençesinin arasından kurtul, HANİFLİĞİ yaşa da son bulsun bu dert, bu keder. Yıldız gibi parladı gözümde ayetler, Dünyaya yeni gelmiş gibiyim, İslam diye anlattıkları ne garip ne kötü şeylerdi, Şirk ve hurafeleri Kur’an diye anlatıyorlardı, Hiç utunmadan hiç sıkılmadan insanların piskolojisini bozuyorlar, Atalarımızdan böyle gördük diyorsunuz,sizi atalarınız mı yarattı, HANİFLİK KUR'AN'ı yaşayan ve yaşatandır. Anladığımız dilden okuyup şüpe etmeden inanıp ve yaşamak, Herkes farklı anlatıyor demiyelim, Kendiniz ayetlere bakın araştırın, Ayetler asırlardır insanlara güzellikle hitap eder, Tevbe edelim gerçek islam ve HANİFLİĞE dönelim, Sünnet diye diye insanları ayetten uzaklaştırıyorlar, HANİFLİK güzeldir güzel yaşayalım. İslamdan haberleri bile yok şirkin batağına düşmüşler, Bizim görevimiz onlara hangi ayet diye sormak, ALLAH’tan başka ilah yoktur, Gidip dinlerdik şirk çukurunda, ALLAH ne güzeldir bana acıdı kurtuldum, Artık aydınlanın ey iman edenler HANİFLİK nedir ona dönün, HANİFLİK güzeldir güzel yaşayalım. HANİFLİK denince aklımıza şu gelir, Adaleti anlatır, Haklıyı haksızı ayırır, Çaresizlere iyi kötü demeden yardım eder, HANİFLİK güzeldir güzel yaşayalım. Yetimin yanındadır, İlim öğrenmeye gayretlidir, HANİFLİK yanlış yoldan dönmektir, Mezheplik denen şeyi insanlar uydurmuştur, İslam mezhep denen şeyden üstündür, HANİFLİK mezhep denen şey değildir, ALLAH’ın emrine uyan her mümin haniftir, HANİFLİK güzeldir güzel yaşayalım. HANİFLİKTE yoktur zulüm, Orucu ayrı huzur,namazı farklı huzur, İkramı farklı mutluluk, Bayramları başka mutluluk, HANİFLİKTE kula kul olunmaz, Şeytana yol sorulmaz, HANİFLİK güzeldir güzel yaşayalım. Ana,baba hiç kırılmaz, Mezhep,ırk ayrımı olmaz, Kadınlara haksızlık yapılmaz, Cimriye dünyayı versen doymaz, Artık şirk denen şeye son, Bulduk ALLAH ve Kur’an gibi bir aydınlık, HANİFLİK güzeldir güzel yaşayalım.[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/I] Yigitcan...[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links