MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Size Ait Yazi ve Siirler
>
Aşk, kalbe ram olan şandır, idrak farkındadır!
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Aşk, kalbe ram olan şandır, idrak farkındadır!
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=MustafaCilasun;114852]Sessizce nazar ediyorum, çekindiğim dikeni Sorgusul sualsiz tevdi edilen herşeyi, insan olma güzelliğini, akıl faziletini Cananın ruh-i asliyesini, hissiyat ziyadeliğini, cezbedektir o iradey-i tercihimi Gülü gül yapan dikendir, şikayet etmeyi bilmeyen kalptir, bir edeb-i ihsan üzeredir Niçin ürkek bir kuş gibidir, nisanın kalbi Ruhunda gizlediği naifliği, nefesinde ki suhuleti, hizmete tabi olan zarif özelliğini Anadır yar olan, babadır fermana tabi bulunan, gönül ki ummanı içinde barındıran Elhak nasıl sarfı nazar ederim, temaşa etmeyi öğrenmeden kime nasıl sual eylerim Kalp yazılmış bir kitaptır, talim ister Abit olan azim için kamçı yer, aç gezer, hamdeder, kanaati ruhunda hisseder Sabır ne müthiş bir direniştir, istikamet sahibi olmak ne içindir, sevdayı cezbeder Aşk,latifliğini gizleyen erktir,ilhamını hasreden serdir, hakkın esini, kalbin içindir Fikrederken afakiliğe tevessül etme Zikrederken idrakini ihmal etme, sakın borçtan kutuluyorum deme ve fakirleşme İhtiyaç sahibi kim ilim bizzat hukukunu teslim edip, talim etmen içindir,vazgeçme Nehyedilen ne ise, henüz farkına malik olmadığın şüphe kalbindeyse, sakın isteme Affedilmeyi tasarrufun olarak nefeslenme Aç olan bir insanı görünce neme lazım deme,izzet ve irfanını kendinden bilme Ne kadar feda olursan, gerekçeleriyle haşrolmayı göze alırsan ,bir aşk için ağlama Nefsi ve keyfiliği bir an olsun fazilet sayna sevda narı bekleyen aşktır onu unutma Mustafa CİLASUN[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links