1 den 20´e kadar. Toplam 200 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : emirahmedyasin
sakalıma ilk ak İslam için düşsün be dede:)
mevlahum sadece Konya ya adı ile özdeş şekeri bıraktı:) Mevlahum gitti şekeri kaldı
hicret klasik anlamda yer değiştirmek olsada müslümanın hicreti Allah için kafirler ile mücadele için güç toplayacağı yeniden mücadeleye hazırlık yapacağı emin beldedir.
dediydik bulutlar uçaktan göründüğü gibi değil onların içi boş diye:))
Değerli dostlarım İskilipli Atıf Hoca Şapka Kanunu çıkmadan 1,5 yıl önce ve bakanlık izni ile basılan 'Frenk Mukallitliği ve Şapka' kitabı sebebiyle 86 yıl önce bugün idam edilmişti tanıyanınız var...
İslamı yeniden yorumlamaya çalışıp metafizik ve diğer safsatalara saplanıp kendisini çok önemli bir iş yapıyormuş havasına kaptırıp İslam ın özüne tasavvuf adı altında dinamit yerleştirenlerden...
Konyalı celaleddin-i rumi islamımıza o kadar zarar verdi ki neresinden tutsan elinde kalıyor Rabbim ona yaptıklarının karşılığını kat kat versin.
Çok doğru bir tespit çocuklarımız canımız yavrularımız etkilenmesinler tüm tv kanallarımız bu konuda hassas olmalılar ve kesinlikle kurban kesimi kan ekranlarda görünmemeli çünkü tüm tv ve...
ya bu konu hala talep görüyor kapanmadı gitti pehh
Değerli muhakeme ailesi: En içten dileklerimle bayramınızı tebrik eder,İbrahim a.s ın emre itaati ve ismail a.s ın boyun eğmesi gibi Rabbimize boyun eğenlerden olmamız dileği ile Bayramınız mübarek...
yani?
neşe bu bir test mi?
bayıldım devamını bekliyorum:) bu arada hayırlı ramazanlar
ustaya saygılar mevzu tamda budur:)
tuhaftan öte bu gibi bilgilerin kaynağı ne Kur an mı? hadis mi? bunu bilmek daha faydalı olur kanımca.Ne garip değil her haltı işle sonra cennet Rabbimiz en doğrusunu bilir.
şiir yazmak güzel de melankoli akıl karı değil...
ve aleykum selam hoş geldiniz inşaallah hoş bulursunuz...
vallahi biz dostu özledik:)
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil Fuzuli
hayallerime çok yaklaştım bana az göz kulak ol dede:)