Malzemeler :

* 4 yufka
* 200 gr. kıyma
* 1 çay b. bulgur
* 1 çay b. ceviz
* 2 soğan
* 1 tutam maydanoz
* Tuz, karabiber
* Sıvıyağ

Panelemek için:

* 2 yumurta
* 1 çay b. süt
* Galeta unu




Hazırlanışı :

1 çay bardağı bulgurun üzerine sıcak su ilave edip bulguru demlendirin.2 adet soğanı yemeklik kesin.Tencereye sıvıyağı dökün ve üzerine kesilmiş olan soğanları ilave edip soğanları kavurun.Soğanlar kavrulduktan sonra üzerine 200 gr.kıyma ilave edin ve kavurmaya devam edin.Üzerine tuz ve karabiber ilave edin.1 tutam maydanozu ince olarak kesin.

Ocaktan kıymalı harcı alın ve içine bulguru,cevizi ilave edip karıştırın.4 adet yufkayı 4 parçaya bölün ve yufkanın üzerine kıymalı iç harçtan paylaştırın ve böreği rulo yapıp sarın.Panelemek için 2 adet yumurtayı ve 1 çay bardağı sütü çırpın.Avcı böreğini ilk önce sütlü yumurtalı karışıma bulayın daha sonra galeta unu bulayıp fırın tepsisine dizin.Avı böreğini önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin.