16 Temmuz Genclik hareketi

16 Temmuz genclik hareketi slogani ile epey sesini duyurmus olan proje güzel islere imza atmis bulunmaktadir. 16 Temmuz genclik hareketi nedir - kimlerdir İstedik ki sınırlara dayanalım, duysun sesimizi gözü ...


    02-05-2012

    16 Temmuz Genclik hareketi

    16 Temmuz genclik hareketi slogani ile epey sesini duyurmus olan proje güzel islere imza atmis bulunmaktadir.

    16 Temmuz genclik hareketi nedir - kimlerdir

    İstedik ki sınırlara dayanalım, duysun sesimizi gözü yaşlı anneler. İstedik ki Suriye sokaklarında kovalanan gençlere bir selam çakalım. Çünkü öldürülen gençler arkadaşlarımız, katledilen çocuklar kardeşlerimizdir. Bizler, Türkiyeli gençler, Suriye halkına inanıyoruz. Özgürlük için bağıran üniversiteli gençlere, meydanları dolduran esmer tenli çocuklara, adalet talep ettiği için vurulan ablalarımıza inanıyoruz. Annelerimiz Meryem için ağlıyor, babalarımız Hamza için. Kalbimiz Şam sokaklarında atıyor, birinin ayağına diken batsa için için kanıyoruz. Biz Suriye halkına inanıyoruz.

    Mevcut rejimin yalanlarına değil, emperyalistlerin çıkarlarına değil, otoritelerin ve devletlerin ayak oyunlarına değil; biz işkencelerle öldürülen masum insanlara inanıyoruz. Pazarda domates satan adama, sırtında okul çantasıyla meydanları dolduran masum yavrulara, evlerinde ağlayarak dua eden nenelere inanıyoruz. Bu gidişata bir dur demek için 16 Temmuz’da Suriye sınırına gidiyoruz.

    Biz Türkiyeli gençleriz.


    Link Tools





    16 Temmuz Genclik hareketi Yorumları




      Permalink - Mesaj no 1  02-05-2012, 13:35

    → 16 Temmuz Genclik hareketi


    16 Temmuz örnek videolar



    Yes Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Yes Man Özel Üye

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.