İki dev site için yolun sonu!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 04-06-2012 (15:00)   Son Mesaj: 04-06-2012 (16:41)    Cevap: 1    Gösterim: 785  

    04-06-2012

    İki dev site için yolun sonu!

    İki dev site için yolun sonu!
    FileServe ve Wupload paylaşımı durdurdu!

    Başına geleceklerden korkan iki dev site daha, kendi ipini kendi elleriyle çekti!


    Megaupload'ın Ocak ayında kapatılmasının ardından geçtiğimiz günlerde Paramount Pictures ikinci başkanı, yaptığı açıklamada hedeflerindeki dosya paylaşım sitelerini sıralamıştı. Şimdi ise Wupload ve FileServe'ün dosya paylaşım işinden elini çektiği ortaya çıktı.FileServe, ilk olarak Ocak ayında 3. parti dosya paylaşımını kapatmış ve ödüllendirme programını sonlandırmıştı. Ancak kullanıcılar bir süre sonra paylaşımın tekrar açıldığını bildirmişlerdi. Geçtiğimiz hafta Paramount tarafından "dolandırıcı site" şeklinde adlandırılan site, bu kez paylaşıma tam bir engel getirmiş gibi görünüyor. Zira siteden başkalarının yüklediği bir dosyayı indirmek isteyen kullanıcılar, "FileServe sadece kendi yüklediğiniz dosyaları indirmek üzere kullanılabilir" mesajını alıyorlar.

    Dosya paylaşım sitesi Wupload da dosya paylaşımı işini bırakıyor. FileServe gibi Wupload'da artık sadece kullanıcının kendi yüklediği dosyalara erişmesine izin veriyor.

    Paylaşım sitelerinin bu kararlarının onları nasıl etkileyeceği, trafiklerinde ne oranda düşüş yaşayacakları ise zamanla belli olacak.







    İki dev site için yolun sonu! Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  04-06-2012, 16:41

    → İki dev site için yolun sonu!


    Gerçekten ilginç bir durum böyle bir karar almaları ne kadar doğru bilinmez ama bütün forum siteleri için üzücü bir haber Muhakeme.net dosya paylaşımı bu konu zarar göreceğini düşünmüyor sonuç itibariyle Muhakeme.net Paylaşımı dosya şeklinde değil'de düşünce paylaşımı olarak sunduğu için diğer sitelerden farkını bu konuyla daha net belli ediyor gibime geliyor
    Fani 06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Fani 06