El yapımı çakma iPad!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 07-18-2011 (18:00)   Son Mesaj: 07-18-2011 (18:00)    Cevap: 0    Gösterim: 679  

    07-18-2011

    El yapımı çakma iPad!

    El yapımı çakma iPad!
    Bambaşka bir iPad taklidi ile tanışın!

    Birçok Çin işi iPad çakması görmüş olabilirsiniz ama bu seferki tam bir "Çin mucizesi"!

    Tablet bilgisayar denilince akla gelen ilk isimlerden olan iPad'in Çinliler tarafından yapılan taklitlerini daha önce görmüştük. Fakat bu haberimizde bahsedeceğimiz iPad taklidi, 21 yaşındaki Liu Xinying tarafından envai çeşit elektronik parça bir araya getirilerek yapılmış durumda.Yapımın iki hafta sürdüğünü söyleyen Xinying, YouTube'a yüklediği 20 dakikalık videoda dokunmatik ekran, kasa gibi parçaları birleştirerek bir iPad taklidinin nasıl yapılabileceğini anlatıyor.

    Tabletin bitmiş hâlinin Windows XP çalıştırdığı ve çıkarılabilen bir tuş takımına sahip olduğu bilinirken, cihazın iPad'den biraz daha kalın olduğu gözden kaçmıyor.

    Kendisine 2000 Yuan yani aşağı yukarı 300 dolara mâl olan bu cihazın 64 GB'lık sürümünün ise 5288 Yuan'a mâl olduğunu belirten Liu, videoyu yükledikten sonra birkaç kişinin bu cihazdan sipariş vermek istediğini ancak kendisinin onlara cevap olarak bunu sadece eğlencesine yaptığını belirttiğini söyledi.







    El yapımı çakma iPad! Yorumları