"Arkadaşım hack'lendi!"   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 07-17-2011 (20:07)   Son Mesaj: 07-17-2011 (20:07)    Cevap: 0    Gösterim: 642  

    07-17-2011

    "Arkadaşım hack'lendi!"

    "Arkadaşım hack'lendi!"



    Hotmail'de "Arkadaşım hack'lendi!"

    Microsoft'un Hotmail'e eklediği yeni "Arkadaşım hack'lendi!" özelliği, bakın ne işe yarıyor...


    Spam'cıların kullanıcıları olta saldırısı tuzağına düşürmek için kullandıkları taktikler giderek daha zeki bir hale geliyor. Bunun farkında olan Microsoft ise Hotmail'e eklendiği yeni bir güvenlik işlevi ile müşterilerini korumak istiyor."Arkadaşım hack'lendi" ("My friend's been hacked!") adlı yeni güvenlik özelliği sayesinde bir e-posta hesabını spam olarak işaretlemek artık mümkün. Bu özelliği "İşaretle" menüsü altında farketmiş olabilirsiniz.

    İşlev şu şekilde çalışıyor. Arkadaşınızdan şüpheli bir e-posta aldığınızda bu e-postayı "Arkadaşım hack'lendi!" olarak işaretliyorsunuz. Bunun ardından bu hesaptan gelen tüm e-postalar, istenmeyen posta klasörüne gönderiliyor. E-posta hesabı gerçekten hack'lenmişse Microsoft bu hesabı kilitliyor ve daha çok spam gönderilmesine engel oluyor.

    Bu yeni işlevin yanında Micosoft, artık "123456", "ilovecats" gibi sıkça kullanılan parolaların kullanımına da engel olacak.







    "Arkadaşım hack'lendi!" Yorumları