7 inanılmaz iPad uygulaması!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 07-15-2011 (13:03)   Son Mesaj: 07-15-2011 (13:03)    Cevap: 0    Gösterim: 623  

    07-15-2011

    7 inanılmaz iPad uygulaması!

    7 inanılmaz iPad uygulaması!
    7 inanılmaz iPad uygulaması!



    iOS için geliştirilen bu 7 uygulama, Android kullanıcılarını çok ama çok kıskandıracak...

    İlk iPad piyasaya sürüldüğünden beri bir seneden fazla zaman geçti, ancak cihaz hala etkileyici olma özelliğini koruyor. iPad'i nerede elinize alsanız gözler tabletinizin üzerinde yoğunlaşıyor; cihazının ucunun biraz görünmesi bile yetiyor.Ancak arkadaşlarınız ve aileniz, onu elinizde görmeye zamanla alışacak ve ilk heyecanları kaybolacaktır. Tabi bazı uygulamardan faydalanıp onu ağzı açık bırakan bir teknoloji haline getirmezseniz. İşte iPad'in yeteneklerini ortaya çıkartan 10 uygulama:
    GarageBand

    Tam bir kayıt stüdyosunu GarageBand ile iPad'inize getirebilirsiniz. Bir gitara hiç dokunmamış olmak da sorun değil. Uygulamayı kullanmak için bir müzik tecrübesine sahip olmanız şart koşulmuyor. Tabi ki varolan yetenekleriniz uygulamayı kullanırken çok işe yarayacak. Uygulama, gitaristlere ve klavye çalanlara özel araçlarla geliyor.


    Star Walk for iPad

    Astronomi size göre değilse bile Star Walk'ın sizi etkilememesi oldukça güç. Uygulama iPad 2'nin kamerası, denge çarkını kullanmak üzere tasarlandığından, neler yapabileceği hangi cihazda kullandığınıza göre değişiyor. GPS veya yakın Wi-Fi noktaları yoluyla yerinizi belirleyen uygulama, gören herkesi etkilemeyi başarıyor.
    50 Greatest Photographs of National Geographic

    50 Greatest Photographs of National Geographic, kahve masanızda muhteşem fotoğraflar görüntülemeye benziyor ancak bu kullanımın maliyeti çok daha az. Uygulama, dünyanın çeşitli yerlerinden çekilmiş 50 en iyi National Geographic fotoğrafını içerisinde barındırıyor.
    Phaidon Design Classics

    Uygulama, son iki yüzyıldan klasik endüstriyel tasarımları bir araya getiriyor ve göz atmaya hazır 1.000 farklı ürün sunuyor. Uygulamanın içerisinde dolaşırken, kullandığınız veya tükettiğiniz sayısız ürüne rastlayacaksınız. Bunlar arasında makaslar, park sıraları, dart tahtası gibi şeyler de var. Her bir ürün, tasarımının nasıl ortaya çıktığı, önemi ve ilgili resimleri ile beraber sunuluyor.


    The Guardian Eyewitness

    National Geographic uygulamasının tersine, Eyewitness her gün yeni bir fotoğrafla karşınıza çıkıyor. Fotoğraflar arasında mimari, vahşi yaşam ve gündemden fotoğraflar mevcut ve bir kerede arasında doaşabileceğiniz 100 fotoğraf sunuluyor.
    Flipboard

    Flipboard'ı iyi yapan tek şey, özelleştirmeye izin veren bir haber ve sosyal ağ merkezi olmasından öte, bunu sunuş şekli. Ön yüklenen kategorilerden birini seçin (örrneğin haberler) ve seçilen makaleler arasında dolaşın. Giriş ekranını özelleştirerek sizi ilgilendirmeyen şeyleri kaldırdığınızda uygulama oldukça etkiliyi bir görünüm alıyor. Uygulamanın hoş özelliklerinden bir tanesi de, Twitter'da paylaşılan fotoğrafları harici bir web sitesine ihtiyaç duymadan alabilmesi.
    Art Authority for iPad

    Sanatçıların etkileyici koleksiyonlarını bir araya getiren Art Authority, resimler arasında "duvar üzerinde çerçeve" modu ile veya tam ekran dolaşmanıza izin veriyor. Uygulamanın tek negatif yönü, yüklenme süresinin uzunluğu olabilir ama içeriğin çok olması bunu affettiriyor.





    7 inanılmaz iPad uygulaması! Yorumları