İnanılmaz oyun hizmeti   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 03-06-2011 (16:00)   Son Mesaj: 03-06-2011 (16:00)    Cevap: 0    Gösterim: 608  

    03-06-2011

    İnanılmaz oyun hizmeti

    İnanılmaz oyun hizmeti
    İnanılmaz oyun hizmeti



    Yavaş PC'lerde en son oyunları oynayın!

    PC'niz son çıkan oyunları çalıştıramıyorsa, bu hizmet ile onları web tarayıcınız üzerinden oynayın!


    Bilgisayarınız günümüzdeki oyunları çalıştıramayacak kadar yavaş mı? Gaikai adındaki bir internet hizmeti buna bir çözüm bulmuş gibi görünüyor ve hizmeti kullanarak Mass Effect 2, Dead Space 2 gibi oyunları web tarayıcınızdan oynayabiliyorsunuz. Hizmet şu an beta aşamasında olduğundan sadece belirli bir kesime sunuluyor.Bir donanım filosuna ihtiyacınız yok, tek gereken hızlı bir internet bağlantısı, Flash ve Java eklentileri yüklü bir tarayıcı (örneğin Firefox). Oyun grafikleri Gaikai sunucularında hesaplanıyor ve internetten bilgisayarınızın ekranına aktarılıyor. Bu 'bulut oyun teknolojisi'nin diğer bir avantajı ise herhangi bir oyunu indirmeniz ve yüklemeniz gerekmemesi. Hizmet sayesinde yamalarla uğraşmanıza da gerek kalmıyor.

    Gaikai'nin ne zaman final sürümüne ulaşacağı şu an bilinmiyor ancak hizmetin beta sürümünün etkileyici olduğunu söylemeliyiz.

    Gaikai web sitesine ve hizmetine buradan ulaşabilirsiniz.







    İnanılmaz oyun hizmeti Yorumları