Apple, yeni tabletlere gülüp geçti!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 01-23-2011 (23:00)   Son Mesaj: 01-23-2011 (23:00)    Cevap: 0    Gösterim: 718  

    01-23-2011

    Apple, yeni tabletlere gülüp geçti!

    Apple, yeni tabletlere gülüp geçti!
    Apple, yeni tabletlere gülüp geçti!



    Her köşeden bir iPad katili çıkıyor ama Apple, görünüşe göre hepsine kahkalarla gülüyor...

    Apple operasyon şefi Tim Cook, CES 2011 fuarında tanıtılan tabletlerin kendisini etkilemediğini söyledi.Cook, Windows tablet PC'lerin çok büyük ve ağır, aynı zamanda pahalı olduğunu söylüyor ve ekliyor:

    "Pil ömürleri kısa ve gördüğümüz kadarıyla kullanıcılar bu tabletlerle ilgilenmiyorlar. Bugünlerde dağıtılmaya başlanan Android tabletlerde ise işletim sistemi tablete göre tasarlanmamış."

    Cook, ön Honeycomb sürümlerinin tabletler için yazılmadığını veya optimize edilmediğini Google'ın bile itiraf ettiğinin altını çiziyor. Cook'a göre bu tabletler, akıllı telefonların büyük hale getirilmiş 'garip' bir modeli.

    Yeni Android'ler durumu değiştirir mi?

    Cook, mevcut Honeycomb tabletlerin performansının, arayüzünün, uygulamalarının ve özelliklerinin, iPad'le sunulanlardan düşük olduğunu savunuyor.Yeni Android tabletler ortaya çıktıkça bunları değerlendireceklerini söyleyen Cook, ilk hareket eden olmalarından dolayı büyük bir avantaja sahip olduklarını ve iTunes'dan App Store'a inanılmaz bir kullanıcı tecrübesine, uygulama sayısına ve büyük bir ekosisteme sahip olduğunu söylüyor ve kendilerinden oldukça emin olduklarını belirtiyor.







    Apple, yeni tabletlere gülüp geçti! Yorumları