Yeni nesil iPod'lar incelendi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-17-2010 (17:41)   Son Mesaj: 09-17-2010 (17:41)    Cevap: 0    Gösterim: 906  

    09-17-2010

    Yeni nesil iPod'lar incelendi

    Yeni nesil iPod'lar incelendi
    Dünyanın en çok satan müzik aygıtlarından biri olan iPod’lar yenilendi. İşte tüm ayrıntıları ile iPod Touch, iPod Nano ve iPod Shuffle!


    An itibariyle taşınabilir bir müzik cihazı satın almak isteseniz aradığınız özellikler neler olurdu? Küçük boyutlarda eşsiz ses kalitesi mi? Uzun pil ömrü mü? Yoksa fonksiyonellik mi? Aradığınız her ne olursa olsun yenilenen iPod ailesi muhakkak ki sizin de ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Apple'ın "Music Event" adını verdiği özel bir etkinlikte Apple TV, iTunes 10 ve Ping ile birlikte duyurduğu yeni iPod'ların tüm detaylarını teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, inceleme masasına yatırdı...

    iPod Shuffle

    Apple'ın küçü müzik dahisi iPod Shuffle, alışıldık çizgisini kaybetmeden yenilikçi özellikler kavuşmuş. Apple'n inovatif VoiceOver teknolojisini üzerinde taşıyan cihaz, bu sayede kullanıcıların müzik arşivi ve çalma listeleri içersinde Shuffle'ı ele almaya gerek kalmadan gezebilmesine olanak tanıyor. Arka kısmında sabitleme klipsi bulunan cihazın, tamamı alüminyumdan üretilmiş kasası sağlamlık ve kalite hissi uyandırıyor. Bu kasanın gümüş, mavi, yeşil, turuncu ve pembe olmak üzere 5 farklı renk seçeneği bulunuyor.

    Yeni nesil iPod'lar incelendi
    VoiceOver teknolojisi Shuffle'a fonksiyonellik katmış.

    iPod Shuffle

    Bir önceki nesil Shuffle'a göre şarj performansında ciddi bir artış olduğu gözlenen müzik cihazının küçük gövdesi, tam dolu tek bir şarj ile 15 saat müzik dinleme olanağı tanıyor. Bu oran bir önceki nesil Shuffle'a kıyasla %50 daha fazla müzik anlamına geliyor.


    Yeni nesil iPod'lar incelendi

    Steve Jobs'ın "Tıklanabilir "ring" buton ve VoiceOver teknolojisi ile kullanıcıların müzik dinlerken eğlenebileceği de bir cihaz yaratmak istedik" sözleri ile tanımladığı Shuffle, bu övgüye de fazlasıyla hak etmiş görünüyor.

    Yeni iPod'ların Tüm Detaylarını Görmek İçin Tıklayınız


    :: Yeni iPodları beğendiniz mi?


    SDN - http://shiftdelete.net





    Yeni nesil iPod'lar incelendi Yorumları