Tablet PC dünyasının yeni kralı kim olacak?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-15-2010 (14:39)   Son Mesaj: 09-15-2010 (14:39)    Cevap: 0    Gösterim: 752  

    09-15-2010

    Tablet PC dünyasının yeni kralı kim olacak?

    Tablet PC dünyasının yeni kralı kim olacak?
    Apple iPad'in bir süredir iyi bir kâr marjına sahip olduğu tablet PC pazarına yeni bir rakip daha geldi. Peki, ama Samsung'un iddialı ürünü mü yoksa iPad mi bu pazarın en beğenilen ürünü olacak?




    Apple ve Samsung... Bu iki üreticinin yeni nesil mobil cihazlarında kullandıkları mobil işlemcileri birlikte tasarladıkları ve iPhone 4'ün geliştirilme sürecinde birlikte çalıştıkları biliniyordu.



    Her ne kadar ortak olarak adımlar atmış olsalar da aslında bu iki isim azılı birer rakip. iPhone 4 ve Samsung Galaxy S ile başlayan bu kıyasıya rekabet, şimdiyse mobil dünyanın yeni trendi tablet bilgisayarlar üzerine kaymış durumda.

    Tablet PC dünyasının yeni kralı kim olacak?

    Samsung'un iPad'e kıyasla daha küçük bir ekran boyutunda hazırladığı tablet bilgisayarı Galaxy Tab'e rakip olarak Apple'ın daha küçük ekran boyutlarına sahip tabletler için çalışmalara çoktan başladığı da gelen duyumlar arasında. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu iki ürünün karşılaştırıldığı bir video yayınladı...


    // ");
    //
    // ]]>



    :: Sizin seçiminiz hangisi? Tab mi iPad mi?


    SDN - http://shiftdelete.net






    Tablet PC dünyasının yeni kralı kim olacak? Yorumları