Batman'de gerçek dünya izleri   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-15-2010 (14:39)   Son Mesaj: 09-15-2010 (14:39)    Cevap: 0    Gösterim: 1640  

    09-15-2010

    Batman'de gerçek dünya izleri

    Batman'de gerçek dünya izleri
    Arkham Asylum oyunuyla piyasaya bomba gibi düşen Batman, ikinci macerasında daha zorlu rakiplerle karşılaşacak. Peki ama bu rakipler gerçek dünyada kimlerden esinlendi?

    Gotham'ın Kara Şövalyesi Batman, sinema çizgi roman dünyasında yakaladığı başrıyı Arkham Asylum adlı yapımla oyun dünyasına da taşıdı. Kısa sürede iyi bir satış başarısı yakalayan yapımın oynanış süresi tatmin edici bir uzunlukta olmasına rağmen, yine de oyuncular oyunun tadına doyamamıştı.(Çocukluğunuzun Müziklerini Bir de Böyle Dinleyin)

    Kaçınılmaz olarak bu derece başarılı olan Batman: Arkham Asylum, yeni oyunla karşımıza gelmeye hazırlanıyor. 2011 yılının sonlarına doğru, PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülecek olan yapım Batman: Arkham City adını taşıyor.


    Batman'de gerçek dünya izleri

    Galeriye Ulaşmak İçin Tıklayınız

    Oyunun hikayesi ise Batman çizgi roman ve filmlerinde pek alışık olmadığımız detaylara sahip. Arkham'ın müdürü akıl hastanesinin suçlulara yetmemesinden dolayı Gotham'da bir bölgeyi kiralar ve burayı dev bir hapisane adasına çevirir.

    Ancak Joker'in olaya müdhale etmesiyle birlikte suçlular serbest kalır ve ada bir anda ceheneme döner.

    Yapımcı firma Rocksteady Studious oyunculara Batman'in bu sefer ilk oyundakinden bile daha zorlu maceraya atılacağının sözünü verdi. Peki bu oyunda en az Batman kadar önemli olan süper suçluların hangi gerçek karakterlerden esinlediğini düşündünüz mü? Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu karakterlerin günümüzdeki yansımalarını araştırdı.


    Kedi Kadın (Catwoman)


    Batman'de gerçek dünya izleri

    Batman'le ortak zevklere sahip olan Catwoman onun en büyük aşkı ve düşmanlarından biri. Tehlikeli güzel ve zeki bir kadın olan Selina Kyle için yapımcılar Angline Jolie'yi örnek seçmiş.


    :: Batman: Arkham City ilk oyundan daha başarılı olabilecek mi? Sizce Angelina Jolie üçüncü Batman filminde Kedi Kadın'ı canlandırmalı mı?


    SDN - http://shiftdelete.net





    Batman'de gerçek dünya izleri Yorumları