Japonlar buzlu akvaryum yaptı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-15-2010 (14:38)   Son Mesaj: 09-15-2010 (14:38)    Cevap: 0    Gösterim: 2064  

    09-15-2010

    Japonlar buzlu akvaryum yaptı

    Japonlar buzlu akvaryum yaptı
    Her zaman için insanların ilgisini çeken bir olgu olan su altı yaşamı Japonya'daki buz akvaryumda çok farklı bir şekilde gözler önüne seriliyor. Japonya'ya gitmeye gerek kalmadan bu ilginç akvaryumda bir gezintiye çıkmak ister misiniz?


    Üzerinde yaşadığımız dünyanın yaklaşık üçte ikisini kaplayan okyanuslar ve denizler hakkında çok az şey biliyoruz. Derin denizlerde araştırma yapmak, oradaki canlıları incelemek, çok yüksek basınç nedeniyle uzaya çıkmaktan bile zor. (Üç Boyutlu Sokak Resimleri)

    Belki bilgimizin bu kadar az olması yüzünden, belki de su altındaki yaşamın su üzerindekinden çok farklı olması nedeniyle insanlar her zaman bu canlılara ve su altı yaşamına büyük ilgi gösterirler.


    Japonlar buzlu akvaryum yaptı

    Galeriye Ulaşmak İçin Tıklayınız


    Buzdan Akvaryum

    Herkes su altı yaşamını yerinde görebilme fırsatına sahip olmadığı için kurulan dev akvaryumlar da her zaman büyük ilgi görüyor.

    Her şeyin ilginç olanını yapmakla meşhur olan Japonlar, akvaryum fikrini farklı şekilde nasıl uygulayabiliriz diye düşünmüşler ve ortaya buz akvaryumu çıkmış. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu ilginç akvaryumu gezmenizi sağlıyor...

    Kori no Suizokukan


    Japonlar buzlu akvaryum yaptı


    Kori no Suizokukan yani Buz Akvaryum adlı bu tesis Japonya'nın kuzeyinde yer alan Kesennuma şehrinde yer alıyor. Yaklaşık 450 farklı deniz canlısı burada dondurulmuş olarak sergileniyor.


    :: Su altı yaşamı ilginizi çekiyor mu?


    SDN - http://shiftdelete.net






    Japonlar buzlu akvaryum yaptı Yorumları