iPhone'nun yasaklanan uygulamaları   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-15-2010 (14:38)   Son Mesaj: 09-15-2010 (14:38)    Cevap: 0    Gösterim: 765  

    09-15-2010

    iPhone'nun yasaklanan uygulamaları

    iPhone'nun yasaklanan uygulamaları
    Son zamanlarda Apple'a ait ürünleri kendine has yapan en büyük artı firmanın kurduğu uygulama platformu Appstore. Ancak, burada kabul görmek her baba yiğidin harcı değil...

    Apple'a ait ürünler, şu sıralar dünyanın dört bir yanında büyük ilgi görüyor. Tüketiciler, bu markaya ait iPhone ve iPad'i bir an önce almak için çıkış günlerinde kuyruğa bile giriyor.(İşte Apple"ın Son Bombaları)

    Geliştiriciyi Zengin Ediyor

    Peki ama bu firmanın ürünlerini böyle, ilgi çekici kılan şey nedir? Bu sorunun cevabı Appstore'da gizli. Apple ürünleri için geliştirilen uygulamaların toplandığı bu platform sayesinde, telefonunuzu tam bir eğlence merkezine çevirebiliyorsunuz.




    Dokunmatik teknolojiyi kullanan oyunlar, haritalar, animasyonlar ve hatta su terazisi bile iPhone ve iPad'in desteklediği uygulamalar sayesinde tek bir dokunuşla yemek siparişi bile vermek mümkün.

    Üstelik bu uygulamaları geliştiren kişiler satış sayesinde zengin bile olabiliyor. Ancak, Appstore'da tutunmak herkese nasip olmuyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, firmanın yasak koyduğu en tehlikeli 10 uygulamayı araştırdı.

    Bebek Katletmece

    iPhone'nun yasaklanan uygulamaları
    Baby Shaker ( bebek sallama) adlı bu uygulamanın masum adına sakın kanmayın. Oyunun amacı ağlayan bebeği en kısa sürede öldürmek. Bunu yapmak için, iPhone'u hızlıca sağlayıp şiddetli hareketler yapmanız gerekiyor. Daha piyasaya sürülmeden Amerika'yı ayağa kaldıran oyun hemen Apple tarafından yasaklandı.

    Diğer Yasaklı Uygulamaları Görmek İçin Tıklayınız


    :: Bu yasaklanan uygulamalardan en çok hangisini kınıyorsunuz?



    SDN - http://shiftdelete.net





    iPhone'nun yasaklanan uygulamaları Yorumları