Turkcell’den otelcilere güzel bir kampanya   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 07-05-2009 (18:31)   Son Mesaj: 07-05-2009 (18:31)    Cevap: 0    Gösterim: 783  

    07-05-2009

    Turkcell’den otelcilere güzel bir kampanya

    Turkcell’den otelcilere güzel bir kampanya
    Otelcilik sektöründe memnun müşteri yaratmanın sırrı Turkcell’de!

    www.memnunmisafir.com sitesine ücretsiz üye olan tesis sahipleri toplu SMS ve MMS gönderimiyle mevcut ve potansiyel müşterilerine tesislerini tanıtıp kalacakları odanın fotoğrafını ve bilgilerini gönderebilecek, WAP Push ile anket yaparak müşteri memnuniyetini anında öğrenebilecek.

    Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, iş ortağı Turatel ile birlikte otelcilik sektörüne özel, yepyeni bir hizmet sunuyor. www.memnunmisafir.com; otelcilere, müşteri memnuniyetini yakından takip ederek bağlılık yaratmaları için destek veriyor, konaklama öncesinde ve sonrasında müşteri ile iletişim kurma olanağı sağlıyor.

    www.memnunmisafir.com sitesine girerek sisteme ücretsiz üye olan otelciler, mevcut veya potansiyel müşterilerine toplu SMS veya MMS’le tesislerinin fotoğrafını gönderip tanıtım açısından çarpıcı bir etki yaratacak; kesin rezervasyon yapan müşterisinin cep telefonuna kalacağı odanın fotoğrafını MMS ile gönderip odası hakkında bilgi verebilecek. Müşteriler oteldeyken veya çıktıktan sonra WAP Push ile anket göndererek müşteri memnuniyetini sorgulayıp, sonuçları anında analiz edilebilecek.

    www.memnunmisafir.com sitesine üye olan otelciler, ayrıca adres listesi oluşturabilecek ve gruplama yaparak toplu SMS ve MMS gönderimi yapabilecek. SMS’ler ise 160 karakterle sınırlı olmayacak ve tesis sahipleri 612 karakterlik SMS’lerle müşterilerine tanıtım yapabilecek.

    www.memnunmisafir.com sitesine üye olmak isteyen tesislerin, Turkcell Kurumsal Müşterisi olması ve toplu MMS, SMS sözleşmelerini imzalamış olması gerekiyor. Sözleşmelere www.memnunmisafir.com web adresi üyelik kısmından ulaşılabiliyor.

    VeTeknoloji




    Turkcell’den otelcilere güzel bir kampanya Yorumları