Nerede o eski günler diyenlere özel kamera...   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 03-31-2009 (23:31)   Son Mesaj: 03-31-2009 (23:31)    Cevap: 0    Gösterim: 833  

    03-31-2009

    Nerede o eski günler diyenlere özel kamera...

    Nerede o eski günler diyenlere özel kamera...
    Klasik fotoğraf makinelerinin yeri çok ayrı diyorsanız, Philips'in bu kamerası çok hoşunuza gidecek.


    Teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Philips, geçtiğimiz günlerde yeni dijital fotoğraf makinesi - web kamerasıyla kullanıcılarının karşısına çıktı. Ancak bu dijital fotoğraf makinesi, görünümü ve donanımsal özellikleriyle aslında oldukça klasik bir yapıya sahip.

    USB kablosuyla bilgisayarlara bağlanabilen ve içerisinde bulunan şarj edilebilir lityum-iyon piller sayesinde pil takviyesine ihtiyaç duymayan yeni Philips Retro Mini Digital Web Cam, sadece 35gr ağırlığında. QVGA çözünürlüğündeki fotoğrafları yakalayabilen ve AVI formatında video kaydedebilen makine, web cam olarak kullanılmak istendiğinde ise ürün, kullanıcılara bir web cam'den çok daha fazlasını sunuyor.

    200 kadar fotoğraf karesini içerisinde depolayabilen Philips'in bu yeni fotoğraf makinesinin fiyatıyla ilgili ise henüz bir açıklama yapılmış değil.




    Nerede o eski günler diyenlere özel kamera... Yorumları