Nobre resmen Mersin İdman Yurdu'nda!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 06-25-2011 (20:24)   Son Mesaj: 07-07-2012 (00:49)    Cevap: 1    Gösterim: 1119  

    06-25-2011

    Nobre resmen Mersin İdman Yurdu'nda!

    Nobre resmen Mersin İdman Yurdu'nda!
    Beşiktaş ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Mert Nobre, bugün Mersin İdman Yurdu ile resmi sözleşme imzaladı.

    Nobre resmen Mersin İdman Yurdu'nda! Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş ile yoıllarını ayıran Mert Nobre'yi 2 yıllığına kadrosuna kattı. Nobre, yaptığı açıklamada, "Mutlu olmadığım bir yerden, mutlu olabileceğime inandığım bir yere gidiyorum." dedi.

    Mert Nobre, İstanbul Polat Rönesans Otel'de gerkleşen imza töreninde kendisini 2 yıllığına Mersin İdmanyurdulu yapan sözleşmeyi imzalarken, törene Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Zafer Çağlayan, Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık katıldı.

    Zafer Çağlayan, "Mersin İdmanyurdu Play-Off'ta oynamak istiyordu. Ancak ben kendisine güvenin biz şampiyon oluruz dedim. Yapılan maçlarda başarılı oldu ve Süper Lig'e çıktı. Bu sevinci tüm Mersin yaşadı. Seçim amacıyla gelmiş biri olarak destek vermeyeceğimi söyledim. Her zaman destek verdim. Bundan sonrada vermeye devam edeceğim dedim." diye konuştu.

    Mersin İdmanyurdu'nun Süper Lig'de çok ses getiren bir takım olacağını dile getiren Çağlayan, "Mersin İdmanyurdu lige çok hızlı bir giriş yapacak. Mersin İdmanyurdu'nun farkını hep birlikte göreceğiz. Biz de iyi ya da kötü gününde her zaman yanlarında olacağız." şeklinde konuştu.
    Mersin İdmanyurdu'na yeni stat sözü de veren Çağlayan, "Nobre transferi, hayırlı uğurlu olsun." diyerek sözlerini tamamladı.

    Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı ise Zafer Çağlayan'a teşekkür ederken, "Mersin İdmanyurdu, ligin iyi takımlarından biri olacak. Ligde kalıcı olarak daha önce göstermiş olduğumuz başarıyı Süper Lig'de de göstereceğiz." diye konuştu.
    Mersin İdmanyurdu'nun yeni transferi Mert Nobre ise Mersin İdmanyurdu forması giymekten mutlu olacağını söyledi.
    Nobre, "Emeği geçenlere teşekkür ederim. Mersin'e başarılı olmak için gidiyorum. Daha önce de Mersin'le görüştüm. Bakan Çağlayan'ın sayesinde fesih işlemini yaptık. Mutlu olmadığım bir yerden mutlu olacağım bir yere gideceğim. Ben de takım arkadaşlarımla beraber başarılı olacağıma inanıyorum." ifadelerini kullandı.

    Nobre, bir soru üzerine Beşiktaş'ta kimseyle sorunu olmadığını belirterek, "Kimseyle sorunum olmadı. Yıldırım Demirören'e teşekkür ederim. Beşiktaş'ta sıkıntılar olmuş olabilir ama kimseye kırgın değilim. Daha önce ayrılmak için konuşmuştum. Ama izin vermediler. Ancak bu sefer ayrılmayı başardım. Önümde yeni bir hedef var. Her zaman yeni hedefleri ve çalışmayı severim. Umarım ekip olarak başarılı olacağız." yanıtını verdi.

    Açıklamaların ardından Nobre, üzerinde ismi yazılı olan formayı giyerek basın mensuplarına poz verdi.





    Nobre resmen Mersin İdman Yurdu'nda! Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  07-07-2012, 00:49

    → Nobre resmen Mersin İdman Yurdu'nda!


    Nobrenin artık küçük takımlara gitme vakti çoktan gelmişti bence.
    fuhgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) fuhgu