Hagi gitti, Cimbom'a sürpriz hoca geldi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-25-2011 (17:11)   Son Mesaj: 03-25-2011 (17:11)    Cevap: 0    Gösterim: 684  

    03-25-2011

    Hagi gitti, Cimbom'a sürpriz hoca geldi

    Hagi gitti, Cimbom'a sürpriz hoca geldi
    G.Saray, teknik direktör Gheorghe Hagi ile yollarını resmen ayırdı. Sarı- kırmızılılarda teknik direktörlük görevine getirilen isim de açıklandı. Takımın Tugay Kerimoğlu'na teslim edileceğini düşünülürken sürpriz isim çıktı.

    Galatasaray Kulübü, teknik direktör Gheorghe Hagi ile yollarını resmen ayırdı. Sarı- Kırmızılı ekipte teknik direktörlük görevine Bülent Ünder getirildi.
    Sportif Direktör Cüneyt Tanman oldu.

    Kulüpten bu görev değişikliği ile ilgili şu açıklama yapıldı:

    25 Mart 2011 tarihi itibarıyla Teknik Direktörümüz Gheorghe Hagi, antrenörümüz Bogdan Vintila ve kondisyoner Giovanni Melchiorre ile yaptığımız karşılıklı görüşme ve anlaşma sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz.

    Galatasaray tarihinin en önemli sayfalarına adını gururla yazdırmış, sarı kırmızı renklere gönül veren her bireyin ve camiamızın sevgilisi olan Gheorghe Hagi"ye; birlikte olduğumuz çalışma sürecinde vermiş olduğu mesai ve emeğe teşekkür ederiz.

    Galatasaray Sportif A.Ş.

    AYRINTILAR GELECEK




    Hagi gitti, Cimbom'a sürpriz hoca geldi Yorumları