Protesto derbi arası   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-15-2011 (09:13)   Son Mesaj: 03-15-2011 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 608  

    03-15-2011

    Protesto derbi arası

    Protesto derbi arası
    Sarı-Kırmızılı tribünler, derbide tepkiye ara verecek, 90 dakika boyunca takımı destekleyecek.

    Protestoya 90 dakika ara
    Son haftalarda daha karşılaşmanın başlama düdüğü çalmadan protestolara start veren Sarı-Kırmızılı tribünler, derbide tepkiye ara verecek, 90 dakika boyunca takımı destekleyecek.

    Sarı-Kırmızılı tribünler, takımın aldığı kötü sonuçlara rağmen uzun süre desteklerine devam ettiler. Ancak Gaziantepspor karşısında Türkiye Kupası"na havlu atılmasıyla protestolar da başladı. Tepkiler, Türk Telekom Arena"daki ilk kayıp olan 0-0"lık Karabükspor maçında doruk noktasına çıktı. Son olarak, Galatasaray kafilesini Ankara dönüşünde Atatürk Havalimanı"nda karşılayan 50 kişilik taraftar grubu, tepkilerini çok sert bir şekilde dile getirmişti. Herkes, tribünlerin Fenerbahçe derbisinde nasıl bir tavır takınacağını merak ediyordu. Önde gelen taraftar gruplarından UltrAslan"ın, bu zorlu mücadelede skor ne olursa olsun 90 dakika boyunca takıma destek vereceği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, forumlardaki yorumlarında da genel olarak, "Derbi tüm maçlardan farklı. Cuma akşamı son dönemde yaşanan her şeyi unutup, sonuna kadar futbolculara destek verelim" görüşünde birleştiler.

    Futbolcular uyarıldı

    Bu arada Galatasaray Yönetimi"nin, Ankara dönüşünde futbolcuları uçakta uyardıkları ortaya çıktı. Oyunculara, "Havalimanında taraftarın tepkisine maruz kalabilirsiniz. Ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar hiçbir taraftarla göz teması kurmayacaksınız. Önünüze bakıp, otobüse kadar en ufak bir münakaşa yaşamayacaksını" talimatı verildiği öğrenildi.




    Protesto derbi arası Yorumları