Güiza aylar sonra kadroda   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-07-2011 (10:09)   Son Mesaj: 03-07-2011 (10:09)    Cevap: 0    Gösterim: 613  

    03-07-2011

    Güiza aylar sonra kadroda

    Güiza aylar sonra kadroda
    Teknik Direktör Aykut Kocaman, Semih Şentürk’ün sakatlığı nedeniyle uzun bir aradan sonra İspanyol oyuncuyu kadroya dahil etti.

    Haftalardır hocasından şans bekleyen Güiza moral bulurken, Ankara"ya gidemeyen Stoch bir hayli sinirlendi
    Fenerbahçe, liderlik koltuğunu korumak için mutlak galibiyet kovalayacağı Gençlerbirliği deplasmanına sürpriz bir oyuncu ile gitti.

    Teknik Direktör Aykut Kocaman, ligde aylardır forma giymeyen Daniel Güiza"yı nihayet kadroya alırken, Stoch"u İstanbul"da bıraktı. Bir süredir antrenmanlardaki gayretli görüntüsü ile dikkat çeken ve ısrarla takıma girmek isteyen Güiza"nın bu talebine bu kez olumlu karşılık veren Kocaman, haftalardır oynatmadığı Stoch"un ise tepkisini çekti.

    Fenerbahçe"de kritik Gençlerbirliği maçı öncesi Semih sakat olduğu için kadroya alınmadı. Liderlik koltuğunu bırakmak niyetinde olmayan Fenerbahçe"de Kocaman, oyuncularına dün yapılan son çalışmada Gençlerbirliği maçının zorluğunu ve önemini hatırlatıp, herkesin taşın altına elini koymasını ve sonuna kadar mücadele etmesini istedi.

    MİLLİYET




    Güiza aylar sonra kadroda Yorumları