Arınç'ın büyük keyif aldığı olay   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-11-2010 (15:12)   Son Mesaj: 12-11-2010 (15:12)    Cevap: 0    Gösterim: 447  

    12-11-2010

    Arınç'ın büyük keyif aldığı olay

    Arınç'ın büyük keyif aldığı olay
    Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'da herkesin Manisaspor'a büyük destek verdiğini, bu bütünlükten büyük iftihar ve mutluluk duyduğunu belirterek, ''Manisa'da yürekler Manisaspor için atıyor'' dedi.

    1965 Manisa Taraftarlar Derneği binası, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından hizmete açıldı. Bakan Arınç, bugün saat 17.00'de Manisaspor'un İzmir'de Bucaspor ile karşılaşacağını ve bu maçı izlemeye gideceğini, Manisaspor'un başarılı bir sonuç alacağına inandığını söyledi. Manisaspor Taraftarlar Derneğinin çok başarılı çalışmalar yaptığını, başta dernek başkanı olmak üzere Manisaspor'a gösterilen bağlılık için teşekkür ettiğini belirten Arınç, şunları söyledi:
    ''Burada Manisa Valim var, siyasi partilerin çok değerli temsilcileri, milletvekilim var. Manisaspor'un maçlarında her zaman birlikte olduğumuz, gönülden destekçi olan daire amirleri, bürokratlar, meslek odaları temsilcileri, sivil toplum temsilcileri var. Manisa olarak bir bütünüz, bundan iftihar ediyorum, bunun için çok mutluyuz. Manisa'da yürekler Manisaspor için atıyor. Bundan büyük sevincimiz olamaz. Süper Lig'e çıktığımız 2005 yılından bu yana Manisaspor başarılı oldu, zaman zaman üzüldüğümüz, fena sonuçlar karşısında ümitsizliğe düştüğümüz zamanlar yaşadık.''

    Anadolu takımlarının başarılarının altında, birlik ve bütünlüğün yattığını belirten Arınç, şöyle devam etti:

    ''2005 yılında Meclis başkanıydım, Süper Lig'e çıkışımızdan büyük bir keyif almıştım, o günden bu yana hep Manisaspor diyerek, hatta yıllardır tuttuğum takımı bırakarak önce Manisaspor diyerek ola çıktık. Böyle olmamız lazım. Anadolu takımları ancak böyle başarılı olabilir. Süper Lig şampiyonluğunu üç büyüklerin dışında bir Anadolu takımının kazanması bizi mutlu etti. Biz de Manisporluyuz. Manisa Anadolumuzun en güzel yerlerinden biri. İnşallah Süper Lig şampiyonluğu Manisaspor'a uzak değil. Her zaman bu sevincimizle birlikte oldu. Futbolcular, teknik direktörler, kulüp yönetimimiz zaman zaman bazı sonuçlar karşısında tedbirleri alıyor, alacaktır. Türkiye'de futbola baktığımız zaman futbol takımlarında olumlu, olumsuz gelişmelere baktığımız zaman Manisaspor mutlaka bunlardan etkilenecektir. Ama bugün şehrimizin takımı var, futbolcuları yürekleri, kulüp başkanının, taraftarların, Manisa esnafının hepsinin kalbi Manisaspor için atıyor. Artık hepimiz otobüsler dolusu, uzak, yakın demeden takımlarımızı izlemeye gidiyoruz. Onları misafir ettiğimizde ev sahipliği yapıyoruz ve Manisaspor'un başarısı için hep birlikte yüreklice çalışıyoruz.''

    Bülent Arınç, Manisaspor'un Süper Lig'in ilk yarısının bitimine bir hafta kala orta sıralarda bulunduğunu, daha başarılı olacağına inandığını belirterek, ''Hedefimiz Süper Lig'in şampiyonluğunu Manisaspor'a ve Manisa'ya kazandırmaktır. Hiç hayal değil arkadaşlar. Türkiye'de bu oluyor, olacak. Manisa'da olmaması için bir sebep yok. Bugün kulüp yönetimiz başta olmak üzere herkes çalışıyor. Futbol Federasyonu temsilcimiz Sayın Koşar, bunun için çalışıyor. Sanayicimiz, esnafımız, kadınlar, gençler bunun için çalışıyor. Birbirimizi daha çok sevelim, güvenelim. Bunun neticesini mutlaka göreceğiz'' dedi.

    Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı ise birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını, çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

    Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yasin Okay da yeni yönetim olarak fairplay bayrağını yeniden statta dalgalandırmayı amaçladıklarını söyledi.

    Açılıştan sonra dernek binasını gezen Bakan Arınç'a üzerinde isminin yazıldığı 45 numaralı Manisaspor forması hediye edildi.

    Açılış sırasında Manisaspor taraftarları sık sık sloganlar attılar. Gençlerin sloganları arasında ''Cumhurbaşkanı Arınç'' sloganı dikkati çekti.

    Açılıştan sonra Bakan Arınç, Zafer Kalkınma Ajansı toplantısına katılacaklara Anemon Otel'de verilen öğlen yemeğine katıldı.




    Arınç'ın büyük keyif aldığı olay Yorumları