Efes Pilsen'de yüzler gülüyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-28-2010 (15:13)   Son Mesaj: 10-28-2010 (15:13)    Cevap: 0    Gösterim: 748  

    10-28-2010

    Efes Pilsen'de yüzler gülüyor

    Efes Pilsen'de yüzler gülüyor
    Basketbolda THY Avrupa Ligi (D) Grubu'nda dün oynanan karşılaşmada, İspanya'nın Power Electronics Valencia'yı 79-63'lük skorla mağlup eden Efes Pilsen'de yüzler gülüyor.

    Genel Menajer Engin Özerhun, İspanyol ekibi karşısında net bir galibiyet elde ettiklerini kaydederek, ''Bu galibiyetle yeni bir başlangıç yaptık. Türkiye Ligi'nde ve Avrupa Ligi'nde umarım devamı gelir'' dedi.
    Power Electronics Valencia karşısında iyi oynadıklarını vurgulayan Özerhun, ''Özellikle ikinci yarıda yaptığımız savunma çok etkili oldu. Mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı ve sonuca gittik'' ifadesini kullandı.

    Engin Özerhun, yeni transfer Hırvat pivot Nikola Vujcic'in maçta takıma katkı sağladığını gördüklerini dile getirerek, ''Kerem Gönlüm, bir antrenmanla maça çıktı. Pivot mevkine sağlıklı, deneyimli bir oyuncu geldiği için çok rahatladık. Vujcic, maçta elde ettiği istatistik rakamlarından daha fazla katkı sağladı. Skorer oyuncuların da katkısıyla maçı kazanmayı başardık'' diye konuştu.

    Gelecek hafta kendi sahalarında oynayacakları AJ Milano maçının büyük önem taşıdığını kaydeden genel menajer Özerhun, bu karşılaşmayı da mutlaka kazanmak zorunda olduklarını sözlerine ekledi.




    Efes Pilsen'de yüzler gülüyor Yorumları