CR7 vs BY17 kapışması!   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 12-06-2012 (20:57)   Son Mesaj: 12-06-2012 (20:57)    Cevap: 0    Gösterim: 649  

    12-06-2012

    CR7 vs BY17 kapışması!

    CR7 vs BY17 kapışması!
    CR7 vs BY17 kapışması!

    Galatasaray'ın Devler Ligi'nde attığı 7 golün 6'sında imzası olan Burak Yılmaz, Gol Krallığı yarışında Real Madridli Ronaldo ile zirveyi paylaşıyor.

    Galatasaray'ın Devler Ligi'nde attığı 7 golün 6'sında imzası olan Burak Yılmaz, Gol Krallığı yarışında Real Madridli Ronaldo ile zirveyi paylaşıyor.

    Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde attığı 7 golün 6'sında imzası olan Burak Yılmaz, sarı-kırmızılıların bir üst tura çıkmasında büyük rol oynadı.

    Braga ağlarını sarsarak gol sayısını 6'ya çıkaran milli oyuncu, bu istatistikle Devler Ligi'nde mücadele eden bir çok yıldız oyuncuyu geride bırakarak Real Madridli Ronaldo ile birlikte gol krallığında zirvede yer aldı.

    Burak Yılmaz'ın geride bıraktığı isimler arasında Messi, Ibrahimovic, Agüero, Lewandovski, Hulk ve Torres var.
    Grupta oynanan ilk iki maçta tüm takım gibi suskun kalan Golcü oyuncu, Cluj ile TT Arena'da oynanan maçta gollerine başladı.

    Daha sonra Rumen ekibi ile deplasmanda oynanan maçta hat-trick yaparak, takımın grupta yeniden iddialı duruma gelmesini sağlayan Burak, Manchester United ve Braga ağlarını da havalandırarak takımının bir üst tura taşıyan isim oldu.

    GALATASARAY'IN 7 GOLÜNÜN 6'SI BURAK'TAN

    Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi H grubunda attığı 7 golün 6 tanesini Burak Yılmaz kaydetti. Burak Yılmaz böylece Şampiyonlar Ligi gruplarında bir sezonda en çok gol atan Türk oyuncu oldu.

    Burak Yılmaz'ın ardından Şampiyonlar Ligi gruplarında Türk takımları adına bir sezonda en çok gol atan oyuncular Tuncay Şanlı ve Hakan Şükür olmuştu. 2004-05 sezonunda Tuncay Şanlı 6 maçta 5 gol atmış, 2003-04 sezonunda Hakan Şükür yine 6 maçta 5 gol atmıştı.

    Burak Yılmaz, aynı zamanda Braga maçında attığı golle Türk takımları adına Şampiyonlar Ligi gruplarında ve sonraki turlarda bir sezonda en çok gol atan oyuncu olan Jardel'i (6 gol) yakalamış oldu.

    BURAK'IN RAKİBİ RONALDO!

    Burak Yılmaz bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında 6 maçta 6 gol attı. Burak Yılmaz böylece Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon en çok gol atan iki oyuncudan biri oldu.

    Burak Yılmaz ile birlikte Real Madrid takımında Cristiano Ronaldo 6 golle en başarılı oyuncu olurken Burak Yılmaz daha az oynadığı için en önde yer alıyor. Burak Yılmaz 501 dakika sahada kalırken C.Ronaldo 540 dakika sahada kaldı.





    CR7 vs BY17 kapışması! Yorumları