Sinema
The Man from Earth / Dünyalı   Konuyu açan: candanag   İlk Mesaj: 06-07-2011 (16:50)   Son Mesaj: 06-07-2011 (16:50)    Cevap: 0    Gösterim: 1931  

    06-07-2011

    The Man from Earth / Dünyalı

    Tür : Bilim Kurgu / Dram Yönetmen : Richard Schenkman Senaryo : Jerome Bixby Görüntü Yönetmeni : Afshin Shahidi Müzik : Mark Hinton Stewart Yapım : 2007, ABD , 87 ...

    Film Puani: 1 üye puan vermiştir 5.00/ 10.00


    Tür : Bilim Kurgu / Dram
    Yönetmen : Richard Schenkman
    Senaryo : Jerome Bixby
    Görüntü Yönetmeni : Afshin Shahidi
    Müzik : Mark Hinton Stewart
    Yapım : 2007, ABD , 87 dk.

    Oyuncular

    David Lee Smith (John Oldman) , Tony Todd (Dan) , John Billingsley (Harry) , Ellen Crawford (Edith) , Annika Peterson (Sandy)
    John Oldman, bir üniversitede yaptığı tarih profesörlüğü görevinden ayrılıp başka bir yere taşınma kararı alır. Veda etmek için evine gelen profesör arkadaşları John'un taşınmasının altındaki nedeni merak eder.

    Arkadaşlarının meraklı soruları üzerine gizemini korumaktan vazgeçen John, neden taşındığını açıklar: yaklaşık 14.000 yıldan beri yaşayan ve hiç yaşlanmayan bir ölümsüzdür. Ortaya attığı bu iddia arkadaşları tarafından sorgulanacak ve hepsi John'un delirmiş ya da kendilerini sınıyor ya da en kötüsü doğruyu söylüyor olma ihtimalleri arasında gidip geleceklerdir.

    Düşük bütçeli ve tek bir mekanda çekilmiş olan Dünyalı, seyircisini de tüm film boyunca düşünmeye ve sorgulamaya iten, herhangi bir özel efekte ihtiyaç duymamış farklı bir bilim-kurgu.
    Beyazperde - Dünyalı - The Man from Earth

    imdb linki: The Man from Earth (2007) - IMDb





    The Man from Earth / Dünyalı Filmiyle ilgili Yorumlar