Cildinizi kahve telvesiyle temizleyin   Konuyu açan: Sasha   Ä°lk Mesaj: 09-13-2013 (21:18)   Son Mesaj: 09-07-2018 (17:01)    Cevap: 1    Gösterim: 1120  

    09-13-2013

    Cildinizi kahve telvesiyle temizleyin

    Cildinizi kahve telvesiyle temizleyin
    Cildinizi kahve telvesiyle temizleyin

    Türk kahvesinin telvesi ile cildinizi temizlediğinizde, teninizin her zamankinden daha pürüzsüz ve daha temiz olduğunu göreceksiniz. Dileyen bir iki damla zeytinyağı katabilir.

    Türk kahvesinin telvesi ile cildinizi temizlediğinizde, teninizin her zamankinden daha pürüzsüz ve daha temiz olduğunu göreceksiniz. Dileyen bir iki damla zeytinyağı katabilir. Türk kahvesi içtikten sonra kesinlikle fincanın dibinde kalan telveyi dökmeyin. Vaktiniz varsa o telveyi yüzünüze masaj yapar gibi sürün. Ve kuruyana kadar bekletin. Eğer cildiniz çok kuruysa parmağınizi zeytinyağına batırıp ondan sonra telveyi yüzünüze uygulayın.

    Kan dolaşımını hızlandıran, ciltteki pürüzleri alan bu formülü uygularken zeytinyağı yerine gül suyu ve maden suyundan da yardım alabilirsiniz, amaç burada kahvenin yüzünüzde eşit şekilde dağılımını sağlamak. Kahveyi bir cam üzerinde gezdirir gibi gezdirin. Çok da bastırmayın. Uygulama bittiğinde yüzünüzde bekletmeyin hemen yıkayın.

    KAHVENiN BiR DiÄžER FAYDASI
    Â*

    ABD'liÂ*uzmanlartarafındanÂ*yapılan birÂ*araÅŸtırma, sıklıkla kahve içenÂ*kadınlardaÂ*depresyona girme eÄŸiliminin, kahveyi nadiren tüketen hemcinslerine göre yüzde 20 oranında az oranında görüldüğünü ortaya koyuyor.Â*AraÅŸtırmaÂ*ekibindeÂ*yer alan Harvard Ãœniversitesi'nden Alberto Ascherio, kahve tüketimininÂ*enerjiyiÂ*arttırdığını ve iyiÂ*hissetmeyiÂ*saÄŸladığını belirterek, bu sonÂ*araÅŸtırmanın, uzun süreli ve kronik hale gelen kafeinli kahve tüketiminin etkileriniÂ*ortaya çıkarmayıÂ*amaçladığını ifade ediyor.
    Â* AraÅŸtırmaÂ*kapsamında, ortalama yaÅŸları 63 olan yaklaşık 50 binÂ*kadınınÂ*yıllar içindeki kahve tüketme sıklığınınÂ*incelendiÄŸiniÂ*kaydeden Ascherio, düzenli olarakÂ*gündeÂ*4 fincan ya da daha fazla sayıda kahve içenÂ*kadınların, kahveyi sıklıkla tüketmeyenÂ*kadınlaraÂ*oranla yüzde 20 daha az depresyona girdiÄŸininÂ*saptandığınıÂ*belirtiyor. Â* UzmanlarÂ*ayrıca, çok sık kahve içenÂ*kadınÂ*veÂ*erkeklerdeÂ*Parkinson hastalığına yakalanma riskinin de azaldığını belirledi.


    Kaynak: Rota haber





    Cildinizi kahve telvesiyle temizleyin Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  09-07-2018, 17:01

    → Cildinizi kahve telvesiyle temizleyin


    Gereksiz bana kalırsa. Zeytinyağı sürmek daha hoş direkt olarak.