Online Türkçe M.A.R.S TPS Oyunu oyna

Dünyanın en gelişmiş ve en başarılı oyun motorlarından birisi olan Unreal Engine 3 kullanan M.A.R.S. online oyun severlere olağanüstü bir görsel şölen vaat ediyor. Unreal Engine 3’ün gücünü arkasına alan oyundaki görsellik ve oyun içinde meydana gelen tüm efektler hatırı sayılır şekilde başarılı hazırlanmış.

Günümüzün bilinen en önemli oyunlarından olan Mass Effect, Gears of War ve Batman serisi gibi daha birçok yapım tarafından tercih edilen Unreal Engine 3 hiç şüphesiz TPS türündeki bir oyun için seçilebilecek en iyi grafik motorudur. M.A.R.S.’ı geliştiren ekibinde Unreal kullanma konusunda başarılı olduğu bir gerçek. Belirttiğimiz diğer bütün Unreal Engine 3 oyunlarında görebileceğiniz özellikler M.A.R.S.’tada bulunuyor.

M.A.R.S.’ı indirmeden önce üye olarak kendinize bir hesap oluşturmak zorundasınız. Oyuna üye olmak için TIKLAYIN.

Alışığa gelmiş klasik MMOFPS oyunlarından daha farklı bir oynanışa sahip olan TPS tür, online platforma taşınınca daha üstün bir oynanışa ve keyfe dönüşüyor. Aksiyonu gerçek anlamda yaşamak isteyen online oyuncuların bu yeni akıma katılmalarını tavsiye ediyoruz. M.A.R.S. sadece oyun türü ile değil sahip olduğu oynanabilirlik özellikleriyle de rakiplerine üstünlük sağlıyor.

Klişelerden kurtulan M.A.R.S. yenilikçiliği ile dikkat çekiyor. Yenilikçi anlayışını ise en çok oynanış özelliklerinde fark ediyoruz. Daha önce online oyunlarda görmeye alışık olmadığımız bir siper alma sistemi ve çift silah kullanabilme imkanı ile beğeni topluyor. Özelliklede savaş anında oyunlara sunulan çift silah alabilme seçeneği ile aynı anda iki ana silah ile düşmana saldırabilirsiniz.


M.A.R.S Tanitim Video


Sahip olduğunuz silahları kombine edip daha ölümcül bir hale gelebilirsiniz. Giriştiğiniz çatışmaya uygun şekilde silah seçimi yapıp aksiyona dalabilirsiniz. Artık uzun soluklu çatışmalar sıkıcı bir hal almayacak daha eğlenceli ve daha çok taktiksel zeka gerektiren bir olaya dönüşecek. Bir diğer önemli özellik ise siper alma sistemi. İlk defa bir MMOTPS oyununda M.A.R.S. tarafından uygulanan bu sistem ile artık oyuncular aldıkları pozisyonu daha avantajlı hale getirebilecek.

Siper alma sistemi ile artık oyuncular siper aldıkları bir noktadan düşmanlarına karşı kör atış yapabilecek. Aldığı pozisyonları kendine göre şekillendirerek siper aldığı noktayı daha avantajlı bir hale getirip daha verimli olarak kullanabilecek. Oyuna daha gerçekçi bir savaş alanı yaratan siper alma sistemi ile aksiyonun verdiği haz bir kat daha artacak.

Başarılı görsellerine oyunun sahip olduğu başarılı ses efektleri de girince M.A.R.S. bir online oyundan beklenenin çok daha fazlasını oyun severlere sunuyor. Aksiyonun eğlenceye dönüştüğü M.A.R.S. güçlü ve ölümcül son vuruş teknikleriyle de dikkat çekiyor. TPS türünün bütün nimetlerinden faydalanan M.A.R.S. bizlere çok daha fazlasını sunuyor.

Oyunun sahip olduğu bir konu var bu konudan da bahsedecek olursak; Dünyadaki askeri hareketler iki farklı kutba ayrılmıştır. Bunun başlıca sebepleri ise 21. Yüzyıl ile birlikte patlak veren terör olayları ve kurulan yeni terör örgütleridir. Bir yandan bu terör olayları artarken bir yanda da geliştirilen kitle imha silahlarının sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Birçok ülkede politik ve güvenlik açısından uygun olmadığı için direkt askeri operasyon görevlerini PMC yani “Private Military Company “ askeri firması gerçekleştiriyordu. Bu koşullara hakim dünyada askeri güçler iki farklı kutba yani ICF VE IMSA olarak ayrıldı ve bunların etrafında şekillenmeye başladı.

ICF: Uluslar Arası Koalisyon Güçleri olarak adlandırılan bu kurumun asıl amacı barışı sağlamak ve dünyada gitgide yaygınlaşmaya başlayan terör olaylarının önüne geçmektir. Zaman içinde küçük ülkelerin desteğini arkasına alan ICF önemli bir güç haline dönüşmüştür.
IMSA: Bağımsız Askeri Güvenlik İttifakı olarak adlandırılan bu kurum dünyanın en büyük PMC firması olan Raven Güvenlik Sistemleri Firmasınca kurulmuştur. Adından da anlaşılacağı üzere bağımsız bir askeri oluşumdur. Durum böyle olunca Raven firması IMSA’yı illegal işlerinde de kullanmaktadır. Yasadışı silah üretimi ve kimyasal deneyler gibi birçok illegal faaliyeti gerçekleştirmekte.

M.A.R.S TPS Oyun Resimleri

M.A.R.S. Online oyunu oyna
M.A.R.S. Online oyunu oyna
M.A.R.S. Online oyunu oyna
M.A.R.S. Online oyunu oyna

Yıl 2032 ve IMSA yine yasadışı bir biyokimyasal deney gerçekleştirmekte ve bu deney esnasında çok bir kaza meydana gelir. Bu kaza ile çok büyük doğal bir alan yaşanmaz bir hale gelir. Bunu fırsat bilen ICF olaya insanı bir bakış açısı getirerek müdahale eder. IMSA ise ICF’nin bu olaylara karışmasından rahatsız olarak karşılık verir ve iki askeri oluşum arasında bir savaş meydana gelir.

Dünyanın en önemli bu iki askeri oluşumu arasındaki savaşta neler yaşanacak ve kim galip gelecek, M.A.R.S. başarılı görselleri ve üstün oynanışı ile sizleri de bünyesine davet ediyor.

Dosya Boyutu: 2.11 GB

Dosya sifresi: muhakeme.net

Dosya indir: M.A.R.S oyun programi (2.11 GB (Gigabyte))