Koç Burcu 21 Mart- 20 Nisan

KOÇ BURCU TEMEL ÖZELLİKLER Koç Burcu Özellikleri Grubu : Ateş Uğurlu günü : Salı Uğurlu sayısı : 9 Uğurlu taşı : Pırlanta Uğurlu renkleri : Ateş kırmızısı, nar çiçeği, al ...


    1. KOÇ BURCU TEMEL ÖZELLİKLER
      Koç Burcu Özellikleri
      Grubu : Ateş
      Uğurlu günü : Salı
      Uğurlu sayısı : 9
      Uğurlu taşı : Pırlanta
      Uğurlu renkleri : Ateş kırmızısı, nar çiçeği, al
      Uğurlu çiçekleri : Lâle, gelincik, papatya
      Uğurlu kokuları : Manolya, lavanta çiçeği, ıtır
      Uğurlu müzik : Hızlı tempolu parçalar ve marşlar
      En belirli özelliği : Cesaret
      En büyük ideali : Zafer
      En büyük hatası : Acelecilik
      En büyük arzusu : Liderlik

      Her şeyden önce sizi tebrik etmekle işe başlayalım. Çünkü sizin kadar canlı, enerjik ve hayata renk katan kimseler azdır. Sizin için dünyanın tuzu, biberi de diyebiliriz, siz, insana şevk veren, cesaretlendiren, neşelendiren tiplerdensiniz. Bulunduğunuz yerde kimsenin canı sıkılmaz. Zira canınız istediği zaman karşınızdakileri oyalamasını, onların her şeyi unutmalarını sağlayabilirsiniz. Fakat bu sadece siz arzu ettiğiniz zaman olur. Çünkü siz her şeyden önce kendisini düşünen bir tipsiniz. Her söze "Ben" diye başladığınız da bilinmektedir tabii. Onun için de ancak sözlerinizi zevkle dinleyecek, size hayran olacak ve itiraza kalkmayacak kimselerin yanında bütün cazibenizi ortaya koyarsınız. Şartlar değişir, biri size karşı gelmeye kalkar ya da tenkide cüret ederse durum bir anda değişir: birden öfkelenerek o tatlı havayı bozabilirsiniz. Öfkelenmekte belki haklı belkide haksızsınız, ancak bu konuda yıldızınızın etkisinde kaldığınızı söylemeliyiz. Karakterinizi bütün yönleriyle açıklamadan önce yıldızınızdan bahsetmemiz daha uygun olur sanırız. Zira böylece sizi destekleyen yıldızınızdan neler aldığınızı da öğrenmiş olursunuz.
      akılgübbü - 07-10-2011, 22:11
      #1
    1. Gerçektende çok tatlı ve eğlenceli insanlardır.Kesinlikle yanlarında sıkılmazsınız.Ama birden bu burcun insanının eskaza sözünü kestiniz ya da eleştirdiniz tepkisi çok fazla olur.Yinede farklı ve dünya görüşü ve ufku geniş insanlardır.
      safinaz - 07-10-2011, 22:19
      #2
    1. Karakter üzerinde suça yatkınlığın güneş burçları ile bağını inceleyen ve ABD'nin adı açıklanmayan bir eyalet hapishanesi arşivleri üzerinde çalışmalarını yürüten doktora öğrencisinin elde ettiği bulgular sonucunda tecavüz suçundan mahkum olanlar içerisinde Koç burcuna sahip olanların %14,82 ile birinci sırada yer aldığı belirtildi. Yükseleni de aynı olan burç sahiplerinin mahkumiyet boyunca tecavüze daha fazla meyilli olduğu saptandı.
      candanag - 07-11-2011, 11:17
      #3
    1. Anlayamadığım bu burçların hepsinde aynı şey yazıyor.Şunu mu anlamamız gerek;yükseleni de aynı olan tüm burçlarda tecavüz suçuna meyil daha fazla oluyor.
      akılgübbü - 07-11-2011, 13:30
      #4
    1. ABD’nin Kansas eyaletinde 2000-2010 arası boşanma ve astroloji ilişkisi üzerine yapılan bir araştırmada şu sonuçlara varıldı:
      Ateş grubu burçlar arası evliliklerin % 26’sı
      Toprak grubu burçlar arası evliliklerin %28’i
      Hava grubu burçlar arası evliliklerin % 24’ü
      Su grubu burçlar arası evliliklerin % 29’u boşanma ile sonuçlanmaktadır.
      Ayrıca bazı boşanan çiftlerle yapılan mülakatlarda iki burç arası güne denk gelen doğum gününden ve her iki burçtan da kendine pay çıkarma dürtüsünden dolayı kişilik bölünmesi yaşayan kişilerin daha fazla psikolojik tedavi gördüğü saptanmıştır.
      candanag - 07-11-2011, 13:54
      #5