Puani dusuk ogrenci

S.a sayin arkadaslar bir kactane ozelogrenci yurduna cocuklarimi okumasi icin vermek istedim.puanlari biraz dusuk dedikler. Ve bu yerlerde dini yerler.allahu teala o yurt yoneticilerine bunumu soruyor. Bu cocugun puani dusuk ...


  1. Alt 09-06-2012, 11:01 #1
    ercanmel Mesajlar: 1
    S.a sayin arkadaslar
    bir kactane ozelogrenci yurduna cocuklarimi okumasi icin vermek istedim.puanlari biraz dusuk dedikler. Ve bu yerlerde dini yerler.allahu teala o yurt yoneticilerine bunumu soruyor. Bu cocugun puani dusuk neden aldiniz.
    Neden kurs ve yurtlarda(suleymancilar ve digerleri) puana gore ogrenci aliyorlar. Durumum yok olsaydi kesin 5.000 tl versem alirlardi oda bana ters geliyor. Insanlar bu yurtlara yardim ediyor allah kabul etsin. Ama bu turyerin calisma sistemi bu yazik degilmi puani dusuk olan cocuklara. Hani allah katinda hepiniz bir idiniz.yaratilani hos gor yaratandan ötürü. Diyor mevlana.sinif ayrimciligina katilmiyorum. Dinimizde de yoktur.allaha emanet olun hersey gonlunuzce olsun.

  2. Alt 09-06-2012, 19:23 #2
    fuhgu Mesajlar: 430
    yurtlarda yer sıkıntısından dolayı puan sıstemı hakım zaten ama parayı basnca dırek alıyolar orası ayrı bir konu..

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.