Tuğçe Kazaz ilk tesettür defilesine çıkıyor   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 04-18-2013 (10:00)   Son Mesaj: 04-18-2013 (10:00)    Cevap: 0    Gösterim: 570  

    04-18-2013

    Tuğçe Kazaz ilk tesettür defilesine çıkıyor

    Tuğçe Kazaz ilk tesettür defilesine çıkıyor
    Tuğçe Kazaz ilk tesettür defilesine çıkıyor

    Yeniden İslam'ı seçen ünlü manken Tuğçe Kazaz, bu akşam ilk kez bir defilede türbanlı olarak da podyuma çıkacak.

    Yeniden İslam'ı seçen ünlü manken Tuğçe Kazaz, bu akşam ilk kez bir defilede türbanlı olarak da podyuma çıkacak. Uzun süre arayış içinde olan Tuğçe Kazaz, kararını verdi ve özüne döndü! Yunan eşi Yorgo Seitaridis ile evli olduğu dönemde Hıristiyan olduğunu açıklayarak şaşırtan ünlü model, boşandıktan sonra da bu kararını değiştirdi. Bir dönem Budizm'i inceleyen Tuğçe Kazaz, geçtiğimiz aylarda ise yeniden İslam'ı seçti. Kazaz, bir süre önce de 5 vakit namaz kılmaya başladı.

    BİR İLK OLACAK

    Yeni yaşam tarzı gereği cesur kıyafetlerden de vazgeçen ünlü model, işinde de büyük bir değişime gitti! Eskiden 'Tesettür defilelerine çıkmam' diyen Tuğçe Kazaz, bu kuralını da bozdu. Ünlü model, bu akşam yapılacak Aysha dergisinin tanıtım defilesinde bir ilke imza atarak JaaDe gibi ünlü tesettür markalarının tanıtımını yapacak. Tuğçe Kazaz, defilenin baş mankeni olarak görev alacağı defilede ilk kez başörtüsü takarak podyumda arz-ı endam edecek. Tuğçe Kazaz'ın yanı sıra aynı defilede Simge Tertemiz de görev alacak.





    Tuğçe Kazaz ilk tesettür defilesine çıkıyor Yorumları