Giresun'da teröre kadın tepkisi   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 09-09-2012 (12:26)   Son Mesaj: 09-09-2012 (12:26)    Cevap: 0    Gösterim: 646  

    09-09-2012

    Giresun'da teröre kadın tepkisi

    Giresun'da teröre kadın tepkisi
    Giresun'da teröre kadın tepkisi

    Giresunspor kadın taraftarlar grubu Amazonlar, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçe merkezindeki güvenlik noktalarına teröristlerce yapılan saldırıda 10 askerin şehit edilmesini yürüyüşle protesto etti.

    Giresunspor kadın taraftarlar grubu Amazonlar, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçe merkezindeki güvenlik noktalarına teröristlerce yapılan saldırıda 10 askerin şehit edilmesini yürüyüşle protesto etti. Amazonlar grubu lideri Selima Ela Tuanç," Gerektiğinde kadınlar olarak bizler de savaşmaya gidecek cesaret, asil olan damarlarımızda mevcuttur." dedi.

    Atapark'ta toplanan Amazonlar grubu üyeleri, Giresun halkının da desteğiyle Alpslan Caddesi güzergahını izleyerek, Haydar Aliyev Parkı'ndaki Osman Ağa Anıtı'na kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında ellerinde Türk Bayrakları taşıyan grup, terör örgütünü protesto eden sloganlar attı.
    Haydar Aliyev Parkı'nda basın açıklamasını okuyan Amazonlar grubu lideri Selima Ela Tuanç,"Biz Osman Ağa'nın torunları olarak üzerimize ne gibi görev düşüyorsa yapmaya her an hazır olduğumuzu belirtiyoruz. Karadeniz'in çocukları, Karadeniz'in dalgası gibi coşkulu, rüzgarı gibi serttir. Bu tüm dosta ve düşmana duyurumuzdur. Herkes ayağını denk alsın." diye konuştu.

    Öte yandan Giresun Belediyesi tarafından, belediye binasına terör örgütüne tepki amaçlı "Yeter artık! Terörü Lanetliyoruz" yazılı pankart asıldı.

    Kaynak: CİHAN





    Giresun'da teröre kadın tepkisi Yorumları