Kadirli'de kadın mobilyacılar yetişiyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-09-2012 (12:23)   Son Mesaj: 09-09-2012 (12:23)    Cevap: 0    Gösterim: 562  

    09-09-2012

    Kadirli'de kadın mobilyacılar yetişiyor

    Kadirli'de kadın mobilyacılar yetişiyor
    Kadirli'de kadın mobilyacılar yetişiyor

    Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde İŞ-KUR ile Kadirli Ağaç İşleri Sanayi (KAİS)'in ortaklaşa düzenlediği 'iş garantili' kursta bayan mobilyacılar yetiştiriliyor.

    Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde İŞ-KUR ile Kadirli Ağaç İşleri Sanayi (KAİS)'in ortaklaşa düzenlediği 'iş garantili' kursta bayan mobilyacılar yetiştiriliyor. Kadirli Ağaç İşleri Sanayi (KAİS) Müdürü Veysel Tüysüz, İŞ-KUR ile ortaklaşa CNC mobilya ve işleme makinası kursu açtıklarını söyledi. Kursa yaklaşık 25 kişinin katıldığını ve bunlardan 19’unu bayanların oluşturduğunu söyleyen Veysel Tüysüz, ?4 aylık kursa bayanların ilgisi dikkat çekici. Eğitimlerde, mobilya üzerine şekil veren makinelerle ilgili kursiyerlere bilgi veriyoruz. Bu konuda uzmanlaşmalarını sağlıyoruz . Kurs sonunda başarılı olan arkadaşlarımıza iş imkanı sağlayacağız. Erkek mesleği olan mobilyada bayanlar öne çıktı. Bu bizi mutlu ediyor. Zannımca, bayanlar bu mesleği de erkeklerin elinden alacak.? dedi.

    Kaynak: CİHAN





    Kadirli'de kadın mobilyacılar yetişiyor Yorumları