Adnan Oktar Ve Kedi Canını Senin :)

...



  1. Alt 01-21-2012, 00:41 #2
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    Video on numara...
    Ben eskiden başka düşünürdüm Adnan OKTAR ile ilgili..
    Hayırlısı..

    selametle..

    safinaz bunu beğendi.
  2. Alt 01-21-2012, 00:46 #3
    safinaz Mesajlar: 3.348
    mhmt´isimli üyeden Alıntı
    Video on numara...
    Ben eskiden başka düşünürdüm Adnan OKTAR ile ilgili..
    Hayırlısı..

    selametle..

    Nasıl düşünürdünüz?

  3. Alt 01-23-2012, 01:30 #4
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    Harun Yahya kitaplarında ciddi bir ağırlık vardır. İçeriği çok kalitelidir. O ağırlığı ve kaliteyi Harun Yahya müstear ismini kullanan Adnan Oktar'a yüklüyordum. Kitapların bir ekip tarafından yazıldığını biliyorum ama ekibin başı olarak gördüğüm için..... Daha sonra bu tarz videolarını izledikçe "ne oluyor ulen" dedim. Bir videosunda da "Benim evimde fashion tv hep açıktır" diyordu..!!
    Konu budur..

    selametle..

    alptraum bunu beğendi.
  4. Alt 01-23-2012, 01:50 #5
    alptraum Mesajlar: 38.105
    Blog Başlıkları: 28
    Adnan Oktar a kitaplarindan dolayi epey bi anlam yüklenmisti. Bence sadece belli bir zumreyi organize eden sadece bir kisi. Gereginden fazla anlam yüklersek cok problem yasariz. Bu zamana kadar bir cok din adamini da kadin programlarinda gördük ve yabancilamadik. Adnan oktar programinda ki sadece iltifatlardan dolayi bu derece elestirilir oldu. Onunda seveni ve onunda takip edeni var. Mesela iki FASIL la alakali videosu var. Birinde sasiracagiz digerinde cok sasirmayacagiz. Dedigim gibi hitap ettigi kesime nazaran kendi kabul ettigi deger ölcüleri var.



  5. Alt 01-25-2012, 01:23 #6
    azure Mesajlar: 43
    Bu kişi nasıl mehdi olur,açık açık kızlara asılıyor ama video acayip komikti.Kaç defa izledim ben bile bilmiyorum

    safinaz bunu beğendi.
  6. Alt 01-25-2012, 02:06 #7
    candanag Mesajlar: 302
    Dinle uzaktan yakından alakası olmayan bazı gençlerimiz sırf hatunlar sebebiyle bunun cemaatine girmek istiyorlar. bakalım ileride bir zaman bunun da bombası patlar ya. kamera önünde bunları yapabilen kamera arkasında neler yapıyordur bilemiyorum.

    safinaz ve azure bunu beğendiler.
  7. Alt 01-25-2012, 14:12 #8
    HiLaLNuRu Mesajlar: 242
    Herkesin kendine göre değer ölçüleri olsa ortada islam kalmaz.

    safinaz bunu beğendi.
  8. Alt 01-25-2012, 14:22 #9
    alptraum Mesajlar: 38.105
    Blog Başlıkları: 28
    HiLaLNuRu´isimli üyeden Alıntı
    Herkesin kendine göre değer ölçüleri olsa ortada islam kalmaz.

    eger bu deyiminizi acarsak ve Adnan Oktar ortada islam birakmadiysa kendisine kafir demek istediniz sanirim. Biraz hüsn-ü zan ile bakin lakin islam da erkek ile kadin münasebetlerindeki SINIRA bi bakin. Adnan Oktar cok fazla hapishanelere girmis cikmis birisi. Bir cok cesitli iskencelere maruz kalmis ki bu iskenceler arasinda erkeklik meseleside vardir. Islamda erkekligi ölmüs bir erkegin ne gibi müdafaasi olur. Dedigim gibi Adnan oktar ilk defa yapmiyor bu tarz hareketlerinide.

    Zamaninda da bir ara popülerlik noktasina gelmisti bu meselelerden ve bugünkü internet sartlari ve Adnan Oktar in kendisinin yayin yaptigi tv daha rahatlatir vaziyette belliki

    Eger Adnan Oktari bir dini lider ve öncüsü olarak görüyorsaniz söylediklerinizde hakli olabilirsiniz. Fakat benim gözümde siradan bir Allahin kuludur.

  9. Alt 01-25-2012, 14:35 #10
    HiLaLNuRu Mesajlar: 242
    Alıntı:
    eger bu deyiminizi acarsak ve Adnan Oktar ortada islam birakmadiysa kendisine kafir demek istediniz sanirim

    Haşa insanların imanına laf söylemek ne haddime.Kesinlikle böyle birşey demek istemedim.Kendisini ne kadar sevmesem ve yaptıklarını kötü bulsam da.Demek istediğim islami değerler sistemimiz var,sünnet var.Yaptıklarının islamla bağdaşır bir tarafı yok.Sizin için sıradan bir kul belki ama etkilediği insanlar var neticede,kendisini lider kabul edenler,kısmen tahrif edilmiş bir din sunuyor, diğer insanların yani ona inananların hakkına girmektir onların vebali de üstüne olur.Kimi sorunlarının olması yaptıklarını mazur gösterir mi bilemem.Bir ara da israille ilgili saçmalıyordu.Herneyse benim önemsediğim bir isim değil ama dediğim gibi yaptıklarının değer sistemimizle pek bağdaşır tarafı yok,kızlar fingirdiyor resmen karşısında,ilginç yani.Neyse.

    safinaz bunu beğendi.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.