LYS'ye girecek öğrencinin büyük ÅŸansızlığı   Konuyu açan: Sasha   Ä°lk Mesaj: 06-15-2013 (12:28)   Son Mesaj: 06-15-2013 (12:28)    Cevap: 0    Gösterim: 505  

    06-15-2013

    LYS'ye girecek öğrencinin büyük şansızlığı

    LYS'ye girecek öğrencinin büyük şansızlığı
    LYS'ye girecek öğrencinin büyük şansızlığı

    İstanbul'da Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) 1 dakika geç kalan öğrenci, salona alınmadı.

    Ä°stanbul'da Lisans YerleÅŸtirme Sınavı'na (LYS) 1 dakika geç kalan öğrenci, salona alınmadı. Â*Öğrenci, yetkililerden ÅŸikayetçi olduÄŸu söyledi. Saat 10.00'da baÅŸlayan LYS'de sınava giriÅŸ saatinden tam bir dakika sonra içeri girmek isteyen ÇaÄŸla DoÄŸan isimli öğrenci sınava alınmadı.

    DoÄŸan, Kendinden sonra gelenlerin sınava alındığını, kendisinin bileklerini çıkartırken vakit kaybettiÄŸini belirtti. ÇaÄŸla DoÄŸan, ?Hukuk Fakültesi'nde sınava girecektim. KoÅŸtum, siyasala girdim ve orada zaman kaybettim. Kolyemi, bilekliÄŸimi çıkarttım. Kağıdıma baktılar ve burasının olmadığını söylediler. Karşıya binaya gönderdiler. Gittim ama almadılar. Halbuki gördüler karşı binada vakit kaybettiÄŸimi. Ben hakkımı savunmaya gittim, ‘gidin diÄŸer tarafla görüşün' dediler. Ben tutanak tutacağım. Ä°ki senedir hazırlanıyorum.

    Ben 1 dakika geç kaldım içeriye almadılar ama benden 10 dakika sonra geleni sınava aldılar. Beni almıyorlarsa benden sonra gelenleri sınava almamaları gerekiyor.? dedi. Görevlilerden ÅŸikayetçi olduÄŸunu belirten ÇaÄŸla DoÄŸan'ın annesi Aynur DoÄŸan, ?Benim yavrumun hakkını yiyorlar. Benim kızımı almıyorlar, kızımdan sonra içeri girenleri alıyorlar. Sonra o görevliler üzerimize saldırıp ‘atın bunları dışarıya' dediler.? ifadelerini kullandı.

    Kaynak: CÄ°HAN





    LYS'ye girecek öğrencinin büyük şansızlığı Yorumları