Hak ve Batıl..
Bu iki kavram, Dünya var olduğundan beri sürekli mücadele içindedir. Biri diğerine üstün gelmiş ama yok edememiştir. Bu Dünyanın kaidesidir. Kıyamete kadar sürekli devam edecektir.

Hak nedir: Hakkı üstün tutmak demektir.
Yağmurlu bir havada şemsiye almak doğrudur. Ama yağmur yokken şemsiye ile dolaşmak doğru değildir.
Ancak; 2+2=4'tür.
Bu sonucun 4 olması yağmur yağsada, güneş açsada 4'tür. Değişmez.
İşte; sonucu her durumda aynı olan, değişmeyen şeye hak denir.

Batıl nedir: Kuvveti Üstün Tutar.
Her şart altında isabetsiz olan şeydir. Bugün isabetsiz olan yarında isabetsiz olur. Hak olmaz. Düzelmez.

Dünya var olduğundan beri bu savaş devam etmiştir. Tarihe baktığımızda;

"Mezapotamya'da Hz. İbrahim Hakkın üstün tutan bir medeniyet kurmuştur.
Bu medeniyet Mısır'ı etkilemiştir. Mısır bunun etkisinde iken, bunu dejenere ettiler ve Kuvveti üstün tutan Mısır Medeniyetini (Firavunlar Medeniyeti) kurdular. Bu medeniyet hakim olduğu bir dönemde, Musa AS. geldi ve Hakkı üstün tutan bir medeniyet kurdu. Bu medeniyet Yunan'ı etkiledi. Yunanlılar bunu dejenere ettiler ve kuvveti üstün tutan bir medeniyet kurdular. Sonra İsa AS. geldi. Yeniden Hakkı üstün tutan bir medeniyet kurdu. Bu medeniyet ROMA'yı etkiledi. Romalılar bizde Hıristiyan olduk dedikleri halde, bunu dejenere ettiler ve Kuvveti üstün tutan bir medeniyet kurdular. Roma medeniyeti en güçlü görülürken İslam Medeniyeti geldi. Asırlar boyu İnsanlığa Saadet getirdi. En güçlü zannedildiği bir dönemde, Batı medeniyeti geldi. Kuvveti üstün tutan bir medeniyet kuruldu. Günümüzde Kuvveti üstün tutan bir medeniyet vardır.
Ancak;bütün bu şiddetlerin arkasından yeniden Hakkı üstün tutan bir medeniyet doğuyor."
...

Bir Müslüman Uzaydan Dünyaya inse, Dünyayı hiç tanımıyor olsa, ne yapmalıdır?

1-)Hemen bulunduğu coğrafyada Hakkı üstün tutan bir Teşkilat var mı? Ona bakmalıdır. Var ise hemen girip, çalışmaya başlamalıdır.
Yoksa;
2-)Kendisi bulunduğu coğrafyada gücü yettiğince, elinden geldiğince çalışmalı ve Hakkı üstün tutan bir Teşkilat kurmalıdır.

Münazaraya açık....

selametle..