Mısır'da okulun ilk gününde skandal   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 09-23-2013 (16:25)   Son Mesaj: 09-23-2013 (16:25)    Cevap: 0    Gösterim: 771  

    09-23-2013

    Mısır'da okulun ilk gününde skandal

    Mısır'da okulun ilk gününde skandal
    Mısır'da okulun ilk gününde skandal

    3 Temmuz darbesiyle çalkalanan Mısır'da okullar açıldı. Eğitim-öğretim yılının ilk gününde Mısırlı öğrencilere 'ön ders' verildi. Bir ordu komutanı, öğrencilere darbeyi ve orduyu anlattı.

    3 Temmuz darbesiyle çalkalanan Mısır'da okullar açıldı. Eğitim-öğretim yılının ilk gününde Mısırlı öğrencilere 'ön ders' verildi. Bir ordu komutanı, öğrencilere darbeyi ve orduyu anlattı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Mısır'da okullar açıldı. Kahire ve İskenderiye başta olmak üzere bir çok kentteki ilköğretim ve liselerde okulların açılış törenlerine eli silahlı askerler katıldı. Bir okulun bahçesindeki törende konuşma yapan silahlı asker, elindeki megafonla, öğrencilere seslendi, askeri yönetimi övdü. Bir başka okulda ise rütbeli subaylar sınıflara girip, öğrencilerin yeni öğretim yılındaki ilk derslerine katıldı. Okul bahçesindeki törende de çok sayıda asker dikkat çekti.

    Bir ordu komutanı eline bir megafon alarak öğrencilere seslendi. 'Mısır ordusu din, dil, ırk ve renk ayrımı yapmayan bir yönetim anlayışına sahiptir' dedi.











    Kaynak: Haber7





    Mısır'da okulun ilk gününde skandal Yorumları