Mısır'da göstericileri böyle tutukladılar   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 08-14-2013 (13:34)   Son Mesaj: 08-14-2013 (13:34)    Cevap: 0    Gösterim: 495  

    08-14-2013

    Mısır'da göstericileri böyle tutukladılar

    Mısır'da göstericileri böyle tutukladılar
    Mısır'da göstericileri böyle tutukladılar

    Mısır'ın başkenti Kahire'de güvenlik güçlerinin devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi taraftarı göstericilere ateş açarken, oturma eylemi yapılan meydanlara müdahale etti.

    Mısır'ın başkenti Kahire'de güvenlik güçlerinin devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi taraftarı göstericilere ateş açarken, oturma eylemi yapılan meydanlara müdahale etti. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Müdahale sırasında güvenlik güçlerinin göstericileri gözaltına alması ise kameralara yansıdı. Görüntülerde dizleri üzerine çökmüş ve ellerinin başlarının arkasına koymuş göstericiler yer alıyor. Ayrıca yerde yatan ve yaralı göstericilere polisin vurması da görülüyor.

    Bazı göstericiler ise yerde yatan yaralı arkadaşlarına ilk yardım yapıyor.

    Olaylarda çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı ifade ediliyor. Müslüman Kardeşler ölü sayısının 400'e ulaştığını açıklarken, resmi kaynaklara göre ise bu rakam çok daha düşük.

    Bu arada Mısır devlet televizyonu, güvenlik güçlerinin Kahire'de Mursi taraftarlarının oturma eylemi yaptığı 2 büyük kampın içine kadar girdiğini duyurdu.



    Kaynak: CİHAN





    Mısır'da göstericileri böyle tutukladılar Yorumları